Marseaux: Το τραγούδι μου «Βότκα βύσσινο» μιλά για την εμπειρία μου με μία κοπέλα

03:38 - 02/11/2021

Η Marseaux, νέο ανερχόμενο ταλέντο στη μουσική σκηνή, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Δευτέρας (01/11) του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show». Η εικοσάχρονη τραγουδίστρια μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, στην εφηβεία, και για τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή της, ώστε να ακολουθήσει τελικά το τραγούδι. Αναφέρθηκε στο πώς αποφάσισε να γίνει μουσικός και τραγουδίστρια αλλά και στα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα από τα τραγούδια της, κυρίως στις γυναίκες της γενιάς της. «Η μαμά μου ήταν η μόνη που με υποστήριζε να μην δώσω πανελλήνιες και να ποντάρω όλα όπου θέλω. Άμα αποφάσιζα να γίνω ηθοποιός να το κάνω, άμα αποφάσιζα να γίνω τραγουδίστρια να το κάνω. Την έχασα και αποφάσισα ότι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Το τραγούδι μου "Βότκα Βύσσινο" μιλά για την εμπειρία μου με μία κοπέλα» αποκαλύπτει η Marseaux

Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με τον χώρο της μουσικής, τις επαγγελματικές της συνεργασίες και τους γονείς της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σήμερα η κηδεία του Μανούσου Μανουσάκη – Η παράκληση της οικογένειας

Οι απίθανοι… χειμερινοί τύποι που γίνονται viral

Τα 8 πιο επικίνδυνα βακτήρια στον κόσμο

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Διακοπές Χριστουγέννων: Πότε κλείνουν τα σχολεία και πότε θα ηχήσει το πρώτο κουδούνι για το 2025

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 23/11/2024