Γέννησε η Ευαγγελία Συριοπούλου

11:04 - 01/11/2021

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ευαγγελία Συριοπούλου, καθώς χθες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, To άρθρο Γέννησε η Ευαγγελία Συριοπούλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευαγγελία Συριοπούλου: Έγινε μαμά

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του γιου της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής κι όπως είναι φυσικό πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε η...

Διαβάστε το στο Zougla

Γέννησε η Ευαγγελία Συριοπούλου – Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου

Η ηθοποιός ενημέρωσε τους φίλους της για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της

Διαβάστε το στο in.gr

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής κι όπως είναι φυσικό πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Την ευχάριστη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Ευαγγελία Συριοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Στράτο Πατσατζή. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η […] The post Γέννησε η Ευαγγελία Συριοπούλου appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

H Ευαγγελία Συριοπούλου έγινε μαμά (photo)

Έγινε μαμά για πρώτη φορά

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γέννησε η Ευαγγελία Συριοπούλου - Η φωτογραφία που ανέβασε

Η Ευαγγελία Συριοπούλου χθες έγινε μαμά για πρώτη φορά. Η ίδια ενημέρωσε για το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία με το μωρό και αποκάλυψε ότι είναι αγοράκι. «Η πρώτη μέρα της ζωής σου, η καλύτερη μέρα της δικής μου. ❤️❤️❤️», έγραψε στη λεζάντα της η Ευαγγελία Συριοπούλου. Η Ευαγγελία Συριοπούλου πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και είχε δηλώσει: «Ήταν μια φυσική εξέλιξη. Είμαστε 11 χρόνια με τον Στράτο οπότε κάποια στιγμή θα γινόταν, χωρίς άγχος. Την πρώτη μέρα το ένστικτό μου κάτι έλεγε, οπότε απευθείας πήγαμε σε ένα φαρμακείο. Πάθαμε λίγο ένα σοκ. Στο σίριαλ ήμουν μέχρι το 4 μήνα

Διαβάστε το στο pronews.gr

Σε πελάγη ευτυχίας η όμορφη ηθοποιός

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Το πρώτο της παιδί έφερε χθες στον κόσμο η Ευαγγελία Συριοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά «Έλα στη θέση μου» έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Η Ευαγγελία Συριοπούλου γέννησε την Κυριακή, 31 Οκτωβρίου, ένα υγιές αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή. Το ζευγάρι […] The post Γέννησε η Ευαγγελία Συριοπούλου appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»