Δήμητρα Αλεξανδράκη: Είναι η έκτη μέρα νοσηλείας μου, προσεύχομαι να βγω γρήγορα

11:00 - 01/11/2021

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, βουρκωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείουμ μιλά για την κατάσταση της υγείας της και προσεύχεται να τελειώσει γρήγορα η ταλαιπωρία της. Το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη νοσηλεύεται για έκτη μέρα στο νοσκομείο, και με ένα μήνυμα που έστειλε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ευχαριστεί τους followers της, που της στέλνουν μηνύματα ... Περισσότερα To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: Είναι η έκτη μέρα νοσηλείας μου, προσεύχομαι να βγω γρήγορα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Αλεξανδράκη από το νοσοκομείο: «Είναι η έκτη μέρα νοσηλείας μου, προσεύχομαι να βγω χθες»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, βουρκωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείουμ μιλά για την κατάσταση της υγείας της και προσεύχεται να τελειώσει γρήγορα η ταλαιπωρία της. Το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη νοσηλεύεται για έκτη μέρα στο νοσκομείο, και με ένα μήνυμα που έστειλε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ευχαριστεί τους followers της, που της στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης. Η Δήμητρα […] The post Δήμητρα Αλεξανδράκη από το νοσοκομείο: «Είναι η έκτη μέρα νοσηλείας μου, προσεύχομαι να βγω χθες» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τέλσι Γκάμπαρντ: Βετεράνος πολέμου και πρώην Δημοκρατική η επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ – «Δικτάτορας ο Ερντογάν»

«Φρούριο» το κέντρο της Αθήνας για την επέτειο του Πολυτεχνείου - Ανοιχτοί οι σταθμοί του Μετρό σε Μοναστηράκι και Ομόνοια, οι κλειστοί δρόμοι

5 πράγματα που δεν πρέπει να έχετε στο πορτοφόλι σας

Άλκης Κούρκουλος και Δήμητρα Σταθοπούλου ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Γερμανία: Τι είναι το «φρένο χρέους» και γιατί διχάζει το πολιτικό σύστημα

Πώς να αξιοποιήσετε το Google Photos για να οργανώσετε και να αποθηκεύσετε τις αναμνήσεις σας