Ο Μιχάλης Ζαμπίδης απαντά για τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το metoo

08:32 - 01/11/2021

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Λευτέρης Πετρούνιας προ ημερών, και οι οποίες είχαν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, απάντησε ο […] The post Ο Μιχάλης Ζαμπίδης απαντά για τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το metoo appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιχάλης Ζαμπίδης: Η απάντησή του για τον Λευτέρη Πετρούνια και τις δηλώσεις για το metoo

Τι απαντά ο Μιχάλης Ζαμπίδης για τον Λευτέρη Πετρούνια. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης απάντησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Λευτέρης Πετρούνιας προ ημερών, και οι οποίες είχαν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.   «Τώρα είμαι εδώ, έχει πόσες κάμερες. Καμιά φορά, στην πίεση του χρόνου, επάνω στις επικοινωνίες, να μην είσαι ... Περισσότερα To άρθρο Μιχάλης Ζαμπίδης: Η απάντησή του για τον Λευτέρη Πετρούνια και τις δηλώσεις για το metoo δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μιχάλης Ζαμπίδης: Η απάντηση για τον Λευτέρη Πετρούνια και τις δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων, σχολίασε τις δηλώσεις To άρθρο Μιχάλης Ζαμπίδης: Η απάντηση για τον Λευτέρη Πετρούνια και τις δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο πλευρό του χρυσού Λευτέρη Πετρούνια

Βαγγέλης Λάσκαρης • 01/11/2021 – 14:05 Στο πλευρό του Λευτέρη Πετρούνια στάθηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης με δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες. Τις δηλώσεις, που έκανε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο πλευρό του χρυσού Λευτέρη Πετρούνια

Διαβάστε το στο spoilers

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης απαντά για τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το metoo

Τι είπε...

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»