Λευκός Οίκος: Η ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένη Τζεν Ψάκι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό – Αναλυτικά η δήλωσή της

07:58 - 01/11/2021

Η Τζεν Ψάκι, η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας ανέφερε ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό την Κυριακή 31/10/ Η Τζεν Ψάκι, διευθύντρια επικοινωνίας και εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, αποφάσισε να μη συνοδεύσει τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στο ταξίδι του στην Ευρώπη επειδή μέλη της οικογένειάς της μολύνθηκαν από τον ιό, γεγονός που την ανάγκασε να θέσει τον εαυτό της σε καραντίνα την Τετάρτη, 27/10 όπως δήλωσε η ίδια. «Την Τετάρτη, σε συντονισμό με την ανώτερη ηγεσία του Λευκού Οίκου και την ιατρική ομάδα, πήρα την απόφαση να μην ταξιδέψω στο εξωτερικό με τον Πρόεδρο λόγω οικογενειακής έκτακτης ανάγκης. Μέλος της οικογένειάς μου βρέθηκε θετικό στην COVID-19. Από τότε, έχω τεθεί σε καραντίν

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Θεσσαλονίκη: «Με επίσημο ένδυμα» θα εμφανιστεί ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Μέγαρο Μουσικής

Γ.Γ. Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας για ΑΙ: Φανταστείτε να αλλοιώνεται το μήνυμα θρησκευτικών ηγετών

Ο Στίβεν Σιγκάλ πήγε στο Ντονέτσκ και επισκέφθηκε αιχμάλωτους πολέμου, vid

Τραμπ για Ομπάμα: Νομίζω πως τελικά θα με… ψηφίσει

Βίντεο Δούκα για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: «Θα μείνουμε κολλημένοι στα ίδια και τα ίδια»;

Συναγερμός στην Αθήνα: Συνελήφθη ζευγάρι αλλοδαπών με εκρηκτικά και όπλα στο ΙΧ τους