Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα»

22:44 - 30/10/2021

Με αφορμή τη θεατρική της παράσταση, «Good People» παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο Secret των Παραπολιτικών και τη […] The post Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Δεν είναι τώρα η ώρα να μιλήσω

«Δεν ξέρω αν θα καθαρίσει ο καλλιτεχνικός χώρος αλλά η προσπάθεια και μόνο είναι πολύ σημαντική», επισήμανε η ηθοποιός.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Επιλέγω να μη μιλάω γιατί θέλω να ειπωθούν κάποια πράγματα όταν έρθει η ώρα τους»

Η γνωστή ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ελληνικό κίνημα #metoo. Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Παπαχαλάμπους σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επιλέγω να μη μιλάω, γιατί θέλω να ειπωθούν κάποια πράγματα όταν έρθει η ώρα τους. Και αυτή η ώρα δεν είναι τώρα. Γιατί, αν πω κάτι τώρα, θα μικρύνει το γεγονός. Δεν ξέρω αν θα καθαρίσει ο καλλιτεχνικός χώρος αλλά η προσπάθεια και μόνο είναι πολύ σημαντική». Όσον αφορά στη στάση των γυναικών και τι πιστεύει ότι πήγε λάθος στην ανατροφή των ανδρών και φτάσαμε σήμερα σε ακραίες καταστάσεις εναντίων των γυναικών, η δημοφιλής ηθοποιός παίρνει σαφή θέση. «Αυτό συμβαίνει πολλά χρόνια. Απλά τώρα φωτί

Διαβάστε το στο pronews.gr

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα»

"Αν ένα παιδί βλέπει βία και ξύλο στους γονείς του, θα το κάνει και αυτό. Όσοι χτυπούν κάπου το έχουν δει" ξεκαθαρίζει, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ναταλία Γερμανού: «Η τραπ μας έχει συνηθίσει σε σεξιστικό περιεχόμενο, σε προηγούμενα τραγούδια έχουν ξεφτιλίσει το γυναικείο φύλο»

Βασίλης Μπισμπίκης: «Θα ήθελα να είμαι αναρχικός αλλά δεν έχω τα κότσια»

Χρήστος Φερεντίνος: Αυτή την εκπομπή έχει προτείνει ο ΣΚΑΪ στον παρουσιαστή

Μανώλης Φάμελλος: «Όταν άρχισε να έρχεται αυτό το τραγούδι, ήμουν σε αξιοθρήνητη κατάσταση»

Grand Hotel: Η Κυβέλη τα ξέρει όλα, πώς αντιδρά η Αλίκη;

Πάνος Κατσαρίδης: «Είναι ψυχοφθόρο να είναι Μάιος και να μην ξέρεις αν έχεις δουλειά τον Σεπτέμβριο»