Κατερίνα Τσάβαλου: «Δεν είπα το όνομά του, ακολούθησα την συμβουλή του δικηγόρου μου»

16:24 - 30/10/2021

Όσα δήλωσε η Κατερίνα Τσάβαλου. Στην Espresso και στον Ηλία Μαραβέγια μίλησε η Κατερίνα Τσάβαλου για την εργασιακή βία που υπέστην. Εχεις δηλώσει δημόσια ότι υπήρξες θύμα εργασιακής βίας από έναν από τους καταγγελλόμενους σε υπόθεση του #Me Too. Γιατί δεν είπες το όνομά του; Αποφάσισα να μην το πω ακολουθώντας την συμβουλή του δικηγόρου ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Τσάβαλου: «Δεν είπα το όνομά του, ακολούθησα την συμβουλή του δικηγόρου μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Τσάβαλου: “Δεν είπα το όνομά του, ακολούθησα την συμβουλή του δικηγόρου μου”

Όσα δήλωσε η Κατερίνα Τσάβαλου στην εφημερίδα Espresso για την για την εργασιακή βία που υπέστη. Εχεις δηλώσει δημόσια ότι υπήρξες θύμα εργασιακής βίας από έναν από τους καταγγελλόμενους σε υπόθεση του #Me Too. Γιατί δεν είπες το όνομά του; Αποφάσισα να μην το πω ακολουθώντας την συμβουλή του δικηγόρου μου. Εγώ υπέστην εργασιακή βία […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Formula 1: Ο Ράσελ με Mercedes στην pole position του Λας Βέγκας

Μιχάλης Κουινέλης: Πέθανε ο πατέρας του Stavento - Η ανάρτηση του μουσικού που επανέρχεται στο προσκήνιο

«Δημοκρατικό κίνημα» ή «Δημοκρατικό κόμμα» τα επικρατέστερα ονόματα για τον νέο πολιτικό φορέα του Στέφανου Κασσελάκη

Χριστούγεννα 2024: Ποια ημέρα πέφτουν φέτος – Όλες οι αργίες του 2025

Η Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Ο Γιώργος ήταν από τους λίγους γνήσιους ανθρώπους»

Ο Αντετοκούνμπο τους κάνει... πλάκα! Πέτυχε το 50ο του triple-double στη νίκη των Μπακς επί των Πέισερς