Νέα Ερυθραία – «Του είπα μου έχεις κάνει μάγια και τον πυροβόλησα» -Η κατάθεση-σοκ του «Σαμουράι»

13:30 - 30/10/2021

«Γύρισα σπίτι και προσπαθώ να χαλαρώσω λίγο, επίσης ξαναγέμισα το περίστροφο το οποίο είχε αδειάσει, σε περίπτωση που μου επιτεθούν», αναφέρει μεταξύ άλλων ο δράστης

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα Ερυθραία: Σοκάρει η μαρτυρία του «σαμουράι»: Του είπα μου έκανες μάγια και τον πυροβόλησα

Σοκάρει η κατάθεσή του

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Έγκλημα στη Νέα Ερυθραία: «Του είπα “μου έχεις κάνει μάγια” και τον πυροβόλησα»

Συγκλονίζει η κατάθεση του ανθρώπου, που πυροβόλησε και σκότωσε τον υπάλληλο φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία. Υπενθυμίζεται πως ο 40χρονος πριν από μία εβδομάδα περίπου κατέβηκε από το διαμέρισμά του και σκότωσε υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου, ενώ τραυμάτισε έναν ακόμα.  Η τηλεόραση του ΣΚΑΙ δημοσίευσε την κατάθεσή του, όπου περιέγραψε με λεπτομέρειες πως κατάφερε να ... Περισσότερα To άρθρο Έγκλημα στη Νέα Ερυθραία: «Του είπα “μου έχεις κάνει μάγια” και τον πυροβόλησα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νέα Ερυθραία: Σοκάρει η ομολογία του δράστη – «Του είπα μου έχεις κάνει μάγια και τον πυροβόλησα»

Νέα Ερυθραία: Τι αναφέρει στην κατάθεση του ο 40χρονος «Σαμουράϊ».Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νέα Ερυθραία: Σοκάρει η ομολογία του δράστη – «Του είπα μου έχεις κάνει μάγια και τον πυροβόλησα»

Σοκαριστική μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάθεση του 40χρονου, που πυροβόλησε και σκότωσε υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία, ενώ τραυμάτισε άλλον έναν. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στην κατάθεση του ο δράστης είπε ότι πήγε στο σπίτι του συναδέλφου του θύματος οπλισμένος. Αφού είδε και τους δύο άνδρες, είπε στο θύμα «ξέρω ότι μου έχεις κάνει μάγια» και αφού εκείνος αρνήθηκε, πλησιάζοντάς τον, τότε τον πυροβόλησε εν ψυχρώ με το περίστροφό του. Αναλυτικά όσα υποστήριξε στην κατάθεσή του: «Τότε ανέβηκα στο σπίτι μου, πήρα το περίστροφο και πήγα προς το σπίτι του Πλακαντωνάκη καθώς γνώριζα πως θα τους έβρισκα κάπου εκεί έξω. Φτάνοντας εκεί κοντά, τους είδα και τους δύο έξω απ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δολοφονία στη Νέα Ερυθραία: «Του είπα μου έχεις κάνει μάγια και μετά τον πυροβόλησα», κατέθεσε ο Σαμουράι [video]

Σοκ προκαλούν όσα ισχυρίζεται στην κατάθεσή του ο δράστης της δολοφονίας του υπαλλήλου

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Σοκάρει η ομολογία του «σαμουράι» – «Του είπα μου έχεις κάνει μάγια και τον πυροβόλησα» (βίντεο)

Στη δημοσιότητα ήρθε η κατάθεση του 40χρονου «Σαμουράι» ο οποίος δολοφόνησε τον άτυχο υπάλληλο φυσικού αερίου το προηγούμενο Σάββατο (23/10) στην Κηφισιά. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ στην κατάθεση του ο δράστης αναφέρει ότι πήγε στο σπίτι του συναδέλφου του θύματος οπλισμένος. Αφού είδε και τους δύο άνδρες, είπε στο θύμα «ξέρω ότι μου έχεις κάνει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σοκαριστική μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάθεση του 40χρονου, που πυροβόλησε και σκότωσε υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία, ενώ... The post Νέα Ερυθραία: Σοκάρει η ομολογία του δράστη – «Του είπα μου έχεις κάνει μάγια και τον πυροβόλησα» appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Είναι η απιστία στο DNA μας;

Στην Αθήνα σήμερα ο ΓΓ του ΝΑΤΟ – Ανεπιθύμητος λέει το ΚΚΕ και καλεί σε συλλαλητήριο στα Προπύλαια

Όταν ο Τσίπρας άφησε άφωνη τη Μέρκελ – Μέρος «καλά σχεδιασμένης στρατηγικής το δημοψήφισμα» λέει η Σιδηρά Κυρία

Η Κουζίνα: Όταν το αμερικανικό όνειρο μοιάζει άπιαστο

Τελειώνουν τα αποθέματα σε νοσοκομειακά αντιικά για τον κορονοϊό

Συνταγή: Κοκκινιστά κεφτεδάκια κοτόπουλου με πατάτες φούρνου