Τζένη Μπότση για τον συνάδελφο κακοποιητή της: «Να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς
11:10 - 30/10/2021
Αναμφίβολα, η Τζένη Μπότση είναι πρότυπο για πολλές γυναίκες, καθώς το όνομά της συνδέθηκε άρρηκτα με
To άρθρο Τζένη Μπότση για τον συνάδελφο κακοποιητή της: «Να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζένη Μπότση: Aυτός που με κακοποίησε να ζητήσει βοήθεια από τους ειδικούς, όχι συγγνώμη
«Εγώ δεν είμαι Θεός για να δώσω συγχώρεση»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΤζένη Μπότση: «Να ζητήσει βοήθεια, όχι από εμένα, αλλά από ειδικούς»
Αποκαλυπτική για το ελληνικό κίνημα metoo η Τζένη Μπότση στη συνέντευξη της. Στο ΟΚ! παραχώρησε συνέντευξη η Τζένη Μπότση όπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, τόσο στο ελληνικό κίνημα metoo όσο και στην προσωπική της εμπειρία την οποία και κατήγγειλε. Με τη γέννηση του ελληνικού #MeToo γεννήθηκε και το ερώτημα «γιατί τώρα;» Στη δική σου περίπτωση, ... Περισσότερα
To άρθρο Τζένη Μπότση: «Να ζητήσει βοήθεια, όχι από εμένα, αλλά από ειδικούς» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΤζένη Μπότση – «Ο κακοποιητής μου να ζητήσει βοήθεια, όχι από εμένα, αλλά από ειδικούς»
Τι θα έκανε η Τζένη Μπότση αν της ζητούσε συγγνώμη ο κακοποιητής της;
Διαβάστε το στο in.grΤζένη Μπότση: «Να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς»
Η Τζένη Μπότση έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο και μίλησε για το ελληνικό #Me Too αλλά κι […]
The post Τζένη Μπότση: «Να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΤζένη Μπότση: Δεν είμαι Θεός για να δώσω συγχώρεση… – Να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς
«Η απάντηση στο "γιατί τώρα;" είναι ότι πάντα υπήρχε στο μυαλό μου. Απλώς τώρα τα κατάφερα», εξήγησε η ηθοποιός.
Διαβάστε το στο topontiki.gr