Μαρία Ηλιάκη: «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για τον Νίκο Μουτσινά»
08:46 - 30/10/2021
Στο Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε η Μαρία Ηλιάκη για το νέο της τηλεοπτικό βήμα στο Mega […]
The post Μαρία Ηλιάκη: «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για τον Νίκο Μουτσινά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλικάκη για Μουτσινά: Δε θέλω να ξαναμιλήσω για τον Νίκο
«Θα σου πω μόνο ότι κατά βάθος αγαπιόμαστε πολύ» δήλωσε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για εκείνον»
Όσα δήλωσε η Μαρία Ηλιάκη σε συνέντευξή της. Στο Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ηλιάκη και μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό βήμα στο Mega αλλά έκανε κι ένα σύντομο σχόλιο για τον Νίκο Μουτσινά. «Το σκέφτηκα , το συζήτησα με τον άντρα μου και με παρότρυνε να το ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για εκείνον» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜαρία Ηλιάκη – «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για τον Νίκο Μουτσινά, αλλά θα σου πω αυτό μόνο….»
Η Μαρία Ηλιάκη αποκαλύπτει την σημερινή της σχέση με τον Νίκο Μουτσινά
Διαβάστε το στο in.grΜαρία Ηλιάκη: «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για τον Νίκο Μουτσινά»
«Το σκέφτηκα , το συζήτησα με τον άντρα μου και με παρότρυνε να το κάνω. Ήταν ένα συν για εμένα για να πω το ναι. Ήταν ένας από τους σημαντικούς λόγους που δέχτηκα η Κατερίνα Καραβάτου. Με ξέρει καλά, την ξέρω κι εγώ και γνωριζόμαστε από την αρχή. Επίσης σημαντικό είναι πως η εκπομπή δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για εκείνον»
Λίγες εβδομάδες μετά την τηλεοπτική επιστροφή της, η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στη Σπυριδούλα Τριάντου και στο
To άρθρο Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για εκείνον» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαρία Ηλιάκη – «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για τον Νίκο Μουτσινά, αλλά θα σου πω αυτό μόνο….»
Η Μαρία Ηλιάκη αποκαλύπτει την σημερινή της σχέση με τον Νίκο Μουτσινά
Διαβάστε το στο to10.grH Μαρία Ηλιάκη ξεκαθαρίζει: «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για τον Νίκο Μουτσινά…»
Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της επιστροφή στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου και την παρότρυνση από τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι δε θέλει να ξαναμιλήσει για τον Νίκο Μουτσινά. Η συνέχεια στο fthis.gr
The post H Μαρία Ηλιάκη ξεκαθαρίζει: «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για τον Νίκο Μουτσινά…» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr