Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Κριστιάν Καρεμπέ: Ο προπάππους του σε κλουβί ζωολογικού κήπου στη Γερμανία

22:22 - 29/10/2021

Ο Γουίλι Καρεμπέ, προπάππους του Κριστιάν, είχε εκτεθεί σε ζωολογικό κήπο στη Γερμανία ως "κανίβαλος" - Σοκαριστικές αποκαλύψεις από το νυν στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Καρεμπέ: Ο προπάππους μου είχε εκτεθεί σε ζωολογικό κήπο ως κανίβαλος

Σοκάρει η αποκάλυψη του Κριστιάν Καρεμπέ, για τον προπάππου του, ο οποίος ήταν φυλακισμένος σε ζωολογικό κήπο στη Γερμανία και είχε εκτεθεί ως «ένας από τους τελευταίους κανίβαλους των Νοτίων Θαλασσών»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ανατριχιαστική αποκαλύψη από τον Καρεμπέ: Είχαν τον προπάππου μου σε κλουβί σε ζωολογικό κήπο

Τεράστια αίσθηση είχαν οι αποκαλύψεις του Κριστιάν Καρεμπέ για τον προπάππου του, ο οποίος φυλακίστηκε σε ζωολογικούς κήπους στη Γαλλία και στη Γερμανία και παρουσιαζόταν ως ζωντανό έκθεμα.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Συγκλονιστική αποκάλυψη Καρεμπέ: «Είχαν φυλακίσει τον προπάππο μου σε ζωολογικό κήπο»

Απίστευτες αποκαλύψεις για τον προπάππο του έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κριστιάν Καρεμπέ. Την ανατριχιαστική αποκάλυψη ότι είχαν φυλακίσει τον προππάπο του σε ζωολογικό κήπο και τον παρουσίαζαν ως ζωντανό έκθεμα στη Γαλλία και τη Γερμανία, κατά τη διάρκεια του μεσοπολέμου, έκανε ο Κριστιάν Καρεμπέ.     Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κατάγεται από τη Νέα Καληδονία, μια γαλλική αποικία στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το 1931 ο προπάππους του Κριστιάν Καρεμπέ Γουίλι ταξίδεψε από τη Νέα Καληδονία στο Παρίσι, μαζί με άλλους συμπατριώτες του. Το πρόσχημα ήταν ότι θα εκπροσωπήσουν τη Νέα Καληδονία και θα συναντηθούν με ανθρώπους της γαλλικής κυβέρνησης. Η αλήθεια ήταν όμως διαφορετική. Σύμφωνα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Καρεμπέ: Κρατούσαν τον προπάππου μου σε κλουβί ζωολογικού κήπου στη Γερμανία

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις