Ποίος ήτον ο φονεύς του αδερφού μου: Ο Σόλων Τσούνης αποκαλύπτει για τη σειρά
21:18 - 29/10/2021
Ο Σόλων Τσούνης λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ, Ποίος ήτον ο φονεύς του αδερφού μου, αποκαλύπτει για τον ρόλο του, τον Γεώργιο Βιζυηνό!
The post Ποίος ήτον ο φονεύς του αδερφού μου: Ο Σόλων Τσούνης αποκαλύπτει για τη σειρά appeared first on Youfly.
Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου – Πρεμιέρα για τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη
Το αυτοβιογραφικό διήγημα του Γεωργίου Βιζυηνού, «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου», μεταφέρει στη μικρή οθόνη ο Μανούσος Μανουσάκης. Πρεμιέρα το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, στις 22:00, στην ΕΡΤ1. Το συγκλονιστικό αυτοβιογραφικό διήγημα του Γεωργίου Βιζυηνού, «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου», μεταφέρει στη μικρή οθόνη ο Μανούσος Μανουσάκης μέσα από τη νέα μίνι ... Περισσότερα
To άρθρο Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου – Πρεμιέρα για τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠοίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου: Πρεμιέρα της νέας σειράς του Μανούσου Μανουσάκη
Το συγκλονιστικό αυτοβιογραφικό διήγημα του Γεωργίου Βιζυηνού, «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου», μεταφέρει στη μικρή οθόνη ο Μανούσος Μανουσάκης μέσα από μία νέα μίνι σειρά μυθοπλασίας που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.
Διαβάστε το στο monopoli.gr