Νέα Ερυθραία – Συγκλονίζει ο εργάτης φυσικού αερίου που επιβίωσε της επίθεσης του «Σαμουράι»
17:54 - 29/10/2021
Ο 43χρονος Γιάννης που τραυματίστηκε από τα πυρά του «Σαμουράι» στη Νέα Ερυθραία μιλά για τις δραματικές στιγμές που έζησε βλέποντας τον φίλο του να πεθαίνει
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέα Ερυθραία – Συγκλονίζει ο εργάτης φυσικού αερίου που επιβίωσε της επίθεσης του «Σαμουράι»
Ο 43χρονος Γιάννης που τραυματίστηκε από τα πυρά του «Σαμουράι» στη Νέα Ερυθραία μιλά για τις δραματικές στιγμές που έζησε βλέποντας τον φίλο του να πεθαίνει
Διαβάστε το στο tovimaΝέα Ερυθραία: Συγκλονίζει ο τραυματίας εργάτης που επιβίωσε της επίθεσης του «Σαμουράι» – «Νόμιζα ήταν αεροβόλο» (Video)
Tις δραματικές στιγμές που έζησε από την επίθεση του «Σαμουράι» στη Νέα Ερυθραία περιγράφει ο εργάτης φυσικού αερίου που τραυματίστηκε από σφαίρες.
Διαβάστε το στο topontiki.grΔολοφονία Νέα Ερυθραία - Συγκλονίζει ο εργάτης φυσικού αερίου που επιβίωσε: «Δεν ξέρω τι να πω στα παιδιά μου»
Συγκλονίζει η μαρτυρία του εργάτη φυσικού αερίου που τραυματίστηκε από τα πυρά του 40χρονου, το περασμένο Σάββατο, στην Νέα Ερυθραία.
Ο 43χρονος Γιάννης περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε, βλέποντας τον φίλο του και συνεργάτη του να πέφτει νεκρός μπροστά του. Ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη
Μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι ο 43χρονος περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο.
«Eκείνη την στιγμή πήρε και τηλέφωνο η γυναίκα μου και ακούω μία φωνή και γυρίζω και τον βλέπω, ο οποίος κοιτώντας τον Βασίλη εκείνη την στιγμή λέει «για τη σολομωνική που έκανες στο σπίτι μου, τώρα θα δεις» και αμέσως αρχίζει και πυροβολεί ασταμάτητα», δήλωσε ο 43χρονος τραυματίας.
Οι δύο άνδρε
Διαβάστε το στο pronews.grΝέα Ερυθραία – Συγκλονίζει ο εργάτης φυσικού αερίου που επιβίωσε της επίθεσης του «Σαμουράι»
Διαβάστε το στο to10.gr