Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Χρωστάω πάρα πολλά στην Ελένη Ράντου»
10:24 - 29/10/2021
Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Θανάση Πάτρα έδωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πρόσφατη […]
The post Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Χρωστάω πάρα πολλά στην Ελένη Ράντου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Μου στοίχισε πολύ ο θάνατος της μητέρας μου»
Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλά για τον χαμό της μητέρας του, του πατέρα του, αλλά και την επαγγελματική του ζωή
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιάννης Πλούταρχος: Πως ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Ελένη Μενεγάκη
Ο τραγουδιστής επέλεξε να ευχηθεί on air χρόνια πολλά στην Ελένη, την ώρα που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ο γιος του Γιώργος.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜιχάλης Ιατρόπουλος: «Κουβαλούσα το χαμό του πατέρα μου που πέθανε στην ηλικία μου»
«Χρωστάω πάρα πολλά στην Ελένη Ράντου», λέει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Θανάση Πάτρα, όπου μίλησε για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του, τα μαγαζιά του στην Τρούμπα, ενώ τόνισε πως χρωστάει πάρα πολλά στην Ελένη Ράντου. «Έχασα πρόσφατα τη μητέρα μου, πολύ βαριά απώλεια. Κουβαλούσα ... Περισσότερα
To άρθρο Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Κουβαλούσα το χαμό του πατέρα μου που πέθανε στην ηλικία μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜιχάλης Ιατρόπουλος: Χρωστάω πάρα πολλά στην Ελένη Ράντου – Είχα πρόταση να παίξω μαζί της στην ΕΡΤ
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Μιχάλης Ιατρόπουλος περπατώντας στη γειτονιά του στον Πειραιά. «Έχασα πρόσφατα τη μητέρα μου, πολύ βαριά απώλεια. Κουβαλούσα και το χαμό του πατέρα μου που πέθανε σχεδόν στην ηλικία μου. Ήμουν τέσσερις μέρες παντρεμένος όταν έγινε και η πρώην σύζυγός μου ήταν έγκυος» εξομολογήθηκε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. «Είχα τεράστια αδυναμία στον πατέρα μου, το ανακάλυψα αφού πέθανε. Πρόλαβα να πω στη μητέρα μου όσα ήθελα. Έκατσα τρεις μέρες μαζί της και κάναμε μια μεγάλη αναδρομή. Τουλάχιστον μου εγγυήθηκε ότι φεύγει πλήρης και ευτυχισμένη. Και αυτό είναι για μένα κάτι που αμβλύνει το πόνο μου», πρόσθεσε στην συνέχεια ο Μιχάλης Ιατ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Mega Καλημέρα» – Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Χρωστάω πάρα πολλά στην Ελένη Ράντου» (Video)
«Αποφάσισα να μπω στη Φάρμα γιατί ήταν περισσότερες οι απολαβές»
Διαβάστε το στο topontiki.grΓιάννης Πλούταρχος: Πως ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Ελένη Μενεγάκη (vid)
Ο τραγουδιστής επέλεξε να ευχηθεί on air χρόνια πολλά στην Ελένη, την ώρα που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ο γιος του Γιώργος.
Το άρθρο Γιάννης Πλούταρχος: Πως ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Ελένη Μενεγάκη (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΜιχάλης Ιατρόπουλος: Χρωστάω πάρα πολλά στην Ελένη Ράντου. Έχασα τη μητέρα μου, πολύ βαριά απώλεια
Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του, τα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μιχάλης Ιατρόπουλος: Χρωστάω πάρα πολλά στην Ελένη Ράντου. Έχασα τη μητέρα μου, πολύ βαριά απώλεια
Διαβάστε το στο spoilers