Γωγώ Ατζολετάκη: «Ίσως είναι λίγο υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

14:04 - 28/10/2021

Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η Γωγώ Ατζολετάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο […] The post Γωγώ Ατζολετάκη: «Ίσως είναι λίγο υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γωγώ Αντζολετάκη: «Μέσα μου πιστεύω ότι είναι υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν, ειδικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Στο ελληνικό #MeToo και τους δύο ηθοποιούς που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα αναφέρθηκε η ηθοποιός 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γωγώ Ατζολετάκη: Ίσως είναι λίγο υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη (Βίντεο)

«Για τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν είχα ακούσει τίποτα, μόνο κάποιες "ελαφρές" φήμες που κυκλοφορούσαν», υποστιρίζει η Γωγώ Ατζολετάκη.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γωγώ Ατζολετάκη: «Μόνο ελαφρές φήμες είχα ακούσει για τον Δημήτρη Λιγνάδη»

Όσα είπε η γνωστή ηθοποιός, Γωγώ Ατζολετάκη για το ελληνικό #metoo. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Γωγώ Ατζολετάκη στην κάμερα του Love It και την Κατερίνα Νινιού. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη. «Εγώ δεν είχα βιώσει ποτέ παρενόχληση στο θέατρο γιατί είχα την τύχη ... Περισσότερα To άρθρο Γωγώ Ατζολετάκη: «Μόνο ελαφρές φήμες είχα ακούσει για τον Δημήτρη Λιγνάδη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

«Υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Η Γωγώ Ατζολετάκη αποκάλυψε αν έχει και η ίδια δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση

Διαβάστε το στο in.gr

Προκαλεί η Γωγώ Αντζολετάκη: Είναι υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Γωγώ Αντζολετάκη μλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη σημείωσε πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, ωστόσο θεωρεί υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Γωγώ Ατζολετάκη: «Ίσως είναι λίγο υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε η Γωγώ Ατζολετάκη σε συνέντευξή της στο “Love it” «Εγώ δεν είχα βιώσει ποτέ παρενόχληση στο θέατρο γιατί είχα την τύχη…

Διαβάστε το στο politik.gr

«Υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Η Γωγώ Ατζολετάκη αποκάλυψε αν έχει και η ίδια δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση

Διαβάστε το στο to10.gr

Γωγώ Ατζολετάκη: "Ίσως είναι λίγο υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη"

"Για τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν είχα ακούσει τίποτα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»