Βασιλική Μιλλούση για τις άστοχες δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια: «Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε»
11:54 - 28/10/2021
Το λάθος του συζύγου της Λευτέρη Πετρούνια παραδέχτηκε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα η Βασιλική
To άρθρο Βασιλική Μιλλούση για τις άστοχες δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια: «Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασιλική Μιλλούση για Λευτέρη Πετρούνια: Προχωράμε μπροστά, άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε
Νέες δηλώσεις μετά τις άστοχες δηλώσεις του Έλληνα Ολυμπιονίκη από τη σύζυγό του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒασιλική Μιλλούση για τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια: «Άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε»
Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου...
Διαβάστε το στο ZouglaΜιλλούση για Πετρούνια: «Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε» (vid)
Ο Βάσω Μιλλούση αναφέρθηκε ξανά στις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια, για το #metoo, τονίζοντας ότι έκανε λάθος ο σύζυγός της έκανε λάθος.
Διαβάστε το στο GazzettaΜιλλούση για Πετρούνια: Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε
Για το θέμα που δημιουργήθηκε μετά τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το #metoo, για τις οποίες ζήτησε συγγνώμη, μίλησε η Βασιλική Μιλλούση. «Προχωράμε μπροστά, άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε και προχωράμε», σχολίασε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην κάμερα εκπομπής του Alpha.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒασιλική Μιλλούση για τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια: «Άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε»
Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η Βασιλική Μιλλούση, η οποία απάντησε για την πολυσυζητημένη δήλωση του συζύγου της, Λευτέρης...
Διαβάστε το στο govastileto.grΒ.Μιλλούση για Λ.Πετρούνια: «Άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε και προχωράμε»
Η Βασιλική Μιλλούση, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων, μίλησε εκ νέου για το λάθος του συζύγου της Λευτέρη Πετρούνια.
«Προχωράμε μπροστά, άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε και προχωράμε», είπε η Βασιλική Μιλλούση.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε πει:
«ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό».
Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο Ολυμπιο
Διαβάστε το στο pronews.grΒασιλική Μιλλούση: Απαντά πρώτη φορά μετά τον σάλο των δηλώσεων του Λευτέρη Πετρούνια
Βασιλική Μιλλούση: Απαντά πρώτη φορά μετά τον σάλο των δηλώσεων του Λευτέρη Πετρούνια
28/10/2021
Σε τηλεοπτική εκπομπή έκανε τις πρώτες της δηλώσεις η Βασιλική Μιλλούση μετά τον σάλο που δημιούργησαν οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια.
«Προχωράμε μπροστά, άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε και προχωράμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βασιλική Μιλλούση.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε πει: «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως, δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει τα φώτα πά
Διαβάστε το στο filathlos.grΒασιλική Μιλλούση για Λευτέρη Πετρούνια: Προχωράμε μπροστά, άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε
Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε εκ νέου για το λάθος του συζύγου της Λευτέρη Πετρούνια. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τη Βασιλική Μιλλούση μετά τις πρόβες της για το Dancing with the Stars και η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση της για όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες. «Προχωράμε μπροστά, άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε και προχωράμε», είπε η Βασιλική Μιλλούση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. […]
Διαβάστε το στο dete.gr