Δ.Αλεξανδράκη: «Μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο» (φώτο)

09:56 - 28/10/2021

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται η Δήμητρα Αλεξναδράκη, έπειτα από μια έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Μια μέρα μετά το μοντέλο μέσω μιας νέας ανάρτησης αποκάλυψε – χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες – ότι θα μείνει περισσότερες μέρες στο νοσοκομείο ζητώντας μάλιστα χρόνο να αναρρώσει για να μιλήσει για αυτό που της συμβαίνει όταν νιώσει καλύτερα. «Δυστυχώς μετά από μια πολύ επώδυνη ημέρα με απανωτές εξετάσεις, μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο. Θέλω να παρακαλέσω τους συγγενείς μου, τους φίλους αλλά και τους δημοσιογράφου να μου δώσουν τον χρόνο μου να αναρρώσω και όταν θα είμαι σε θέση να μιλήσω θα μιλήσω. Σας είμαι ευγνώμων

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις