Πειρατεία στο Τόγκο: Ο Έλληνας ναυτικός μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε
19:09 - 22/12/2019
«Θέλω να βγάλω από το μυαλό μου όσα έζησα εκείνες τις ημέρες», είπε ο 21χρονος Δημήτρη Γκιάτης, που απήχθη από πειρατές ανοιχτά του Τόγκο στη Real News μέσω των δικηγόρων του. Οπως είπε οι πειρατές τους είχαν μεταφέρει σε μια βαλτώδη περιοχή δίπλα σε ένα ποτάμι. Όλες τις ημέρες της ομηρίας τους ζούσαν πάνω στα… Read more »
The post Πειρατεία στο Τόγκο: Ο Έλληνας ναυτικός μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πειρατεία στο Τόγκο: Ο Έλληνας ναυτικός μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε
Ανοίγει την καρδιά του ο Δημήτρης Γκιάτης, ο Έλληνας ναυτικός από το Μεσολόγγι,. ο οποίος πέρασε 40 ημέρες στα χέρια των πειρατών...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠειρατεία στο Τόγκο: Ο Μεσολογγίτης ναυτικός μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε
«Θέλω να βγάλω από το μυαλό μου όσα έζησα εκείνες τις ημέρες», είπε ο 21χρονος Μεσολογγίτης Δημήτρη Γκιάτης, που απήχθη από πειρατές ανοιχτά του Τόγκο στη Real News μέσω των δικηγόρων του. Οπως είπε οι πειρατές τους είχαν μεταφέρει σε μια βαλτώδη περιοχή δίπλα σε ένα ποτάμι. Όλες τις ημέρες της ομηρίας τους ζούσαν πάνω …
The post Πειρατεία στο Τόγκο: Ο Μεσολογγίτης ναυτικός μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε appeared first on AgrinioPress.
Διαβάστε το στο agriniopress.gr