Ο Ζήσης Ρούμπος στον Αρναούτογλου: «Έχω ασκήσει λεκτική και ψυχολογική βία, δούλεψα πολύ για να σκοτώσω το τέρας»
00:34 - 28/10/2021
Ο Ζήσης Ρούμπος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show» και μίλησε για όλα
To άρθρο Ο Ζήσης Ρούμπος στον Αρναούτογλου: «Έχω ασκήσει λεκτική και ψυχολογική βία, δούλεψα πολύ για να σκοτώσω το τέρας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζήσης Ρούμπος: «Έχω ασκήσει λεκτική και ψυχολογική βία»
Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως στο παρελθόν συμπεριφερόταν άσχημα
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΖήσης Ρούμπος: Έχω ασκήσει βία ψυχολογική και λεκτική, το δούλεψα για να «σκοτώσω» το… τέρας
Στο πλατό του The 2Night Show καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Ζήσης Ρούμπος, ο οποίος, με αφορμή ένα κείμενο που είχε δημοσιεύσει στα social media για τις δολοφονίες γυναικών στην χώρα μας και τον όρο γυναικοκτονία, μίλησε και για το πόσο πάλεψε κι ο ίδιος να ξεπεράσει τους δαίμονές του. «Παρερμηνεύτηκε το κείμενό μου ως μια πρόσκληση για κουβέντα. Ήταν μια κατάθεση ψυχής βιωματική. Δεν θα πω θεωρίες κι αυτά που έγραψα τα έζησα όλα. Έζησα κι άλλα που δεν γράφονται, ούτε λέγονται και το εννοώ… Σκέψου ένας άντρας που έχει μεγαλώσει με το η γυναίκα είναι κατώτερη, πως το επιβεβαιώνει;» ανέφερε ο Ζήσης Ρούμπος και συνέχισε: «Υπήρξα άνθρωπος που με ενοχλούσε ο όρος γυναικοκτονία.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΖήσης Ρούμπος: «Έχω ασκήσει βία ψυχολογική και λεκτική»
Ο Ζήσης Ρούμπος με αφορμή ένα κείμενο που είχε δημοσιεύσει στα social media για τις δολοφονίες γυναικών στην χώρα μας και τον όρο γυναικοκτονία, μίλησε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕξομολόγηση από Ζήση Ρούμπο: «Έχω ασκήσει βία ψυχολογική και λεκτική, το δουλέψα για να σκοτώσω το τέρας»
Ο Ζήσης Ρούμπος με αφορμή ένα κείμενο που είχε δημοσιεύσει στα social media για τις δολοφονίες γυναικών στην χώρα μας και τον όρο γυναικοκτονία, μίλησε και για το πόσο πάλεψε κι ο ίδιος να ξεπεράσει τους δαίμονές του. «Παρερμηνεύτηκε το κείμενό μου ως μια πρόσκληση για κουβέντα. Ήταν μια κατάθεση ψυχής βιωματική. Δεν θα πω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΖήσης Ρούμπος: «Έχω ασκήσει βία ψυχολογική και λεκτική, χρειάστηκε να δουλέψω για να σκοτώσω το τέρας»
Το κατώφλι του The 2night Show πέρασε ο Ζήσης Ρούμπος, ο οποίος, με αφορμή ένα κείμενο που είχε δημοσιεύσει στα […]
The post Ζήσης Ρούμπος: «Έχω ασκήσει βία ψυχολογική και λεκτική, χρειάστηκε να δουλέψω για να σκοτώσω το τέρας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΖήσης Ρούμπος σε Αρναούτογλου: «Έχω ασκήσει ψυχολογική και λεκτική βία» (Video)
Ο γνωστός ηθοποιός και stand-up comedian μίλησε για το «τέρας» μέσα του, την προσωπική του ζωή και τους δαίμονές του.
Διαβάστε το στο topontiki.grΖήσης Ρούμπος: Μεγάλωσα με το ‘η γυναίκα είναι κατώτερη’ – Έχω ασκήσει λεκτική και ψυχολογική βία
Ο Ζήσης Ρούμπος ήταν καλεσμένος στο The 2night Show το βράδυ της Τετάρτης, ο οποίος, με αφορμή ένα κείμενο που είχε δημοσιεύσει στα social media για τις δολοφονίες γυναικών στη χώρα μας και τον όρο γυναικοκτονία, μίλησε για τους δικούς του δαίμονες και πόσο πάλεψε για τους ξεπεράσει.
Το άρθρο Ζήσης Ρούμπος: Μεγάλωσα με το ‘η γυναίκα είναι κατώτερη’ – Έχω ασκήσει λεκτική και ψυχολογική βία εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΖήσης Ρούμπος: «Έχω ασκήσει λεκτική και ψυχολογική βία – Δούλεψα πολύ για να σκοτώσω το τέρας μέσα μου»!
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε ο Ζήσης Ρούμπος που πραγματικά συγκίνησε με τα όσα είπε.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr