Κατερίνα Παναγοπούλου: «Πολλές φορές δέχεσαι επιθέσεις σεξιστικές από ανθρώπους που υποτίθεται μάχονται για αυτό»

23:04 - 27/10/2021

Όσα δήλωσε η Κατερίνα Παναγοπούλου σε συνέντευξή της. Στο Mega Καλημέρα ήταν καλεσμένη η Κατερίνα Παναγοπούλου και έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, από το δελτίο ειδήσεων μέχρι και τα αρνητικά σχόλια που ενδεχομένως υπάρχουν στο Διαδίκτυο. «Είμαι υπέρ του να δίνονται ευκαιρίες στο χώρο, κάτι που δεν είναι σύνηθες. Εγώ δεν έχω παράπονο ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Παναγοπούλου: «Πολλές φορές δέχεσαι επιθέσεις σεξιστικές από ανθρώπους που υποτίθεται μάχονται για αυτό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Λαμία – ΟΦΗ 1-1: Βαθμολογική ανάσα για τους γηπεδούχους, παρέμειναν μακριά από τις νίκες οι Κρητικοί

Στη ΓΑΔΑ η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου – Καταθέτει για τους θανάτους των πέντε παιδιών στην Αμαλιάδα

Καιρός αύριο: Χειμωνιάτικος με μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και παγετό στα ηπειρωτικά

Bundesliga: Η Ντόρτμουντ ξέσπασε με τεσσάρα, βασικός ο Κουλιεράκης στη νίκη της Βόλφσμπουργκ

Ο Χρήστος Τζόλης σκόραρε 4 γκολ με την Κλαμπ Μπριζ και αποθεώθηκε

Ιωάννης Παπαζήσης: Τον Μανούσο Μανουσάκη τον αγάπησα και με αγάπησε, είχαμε μια πολύ μεγάλη επαφή