Κατερίνα Παναγοπούλου: Στο διαδίκτυο μοιράζουνε ψόφους, είναι άγρια τα πράγματα αν λες την άποψή σου

22:48 - 27/10/2021

Στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε καλεσμένη η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου η οποία τόνισε ότι: «Είμαι υπέρ του να δίνονται ευκαιρίες στο χώρο, κάτι που δεν είναι σύνηθες. Εγώ δεν έχω παράπονο αλλά είναι ένας δύσκολος χώρος, ανταγωνιστικός. Υπάρχουν περίεργες αγκωνιές. Όταν έκανα πρώτη φορά δελτίο ήμουν τόσο αφοσιωμένη που δεν πρόλαβα να το νιώσω. Στην πορεία έμαθα σχόλια που μπορεί να είχαν γίνει αλλά αυτά πάντα γίνονται». Η Κατερίνα Παναγοπούλου αποκάλυψε στη συνέχεια ότι από μικρό παιδί ήθελε να πει δελτίο ειδήσεων: «Ήταν ένα όνειρο που είχα πάντα. Ήταν σαν να  κλείνω το μάτι στο κοριτσάκι που το ήθελε. Έχω κάνει όλα αυτά που κάνουν τα κοριτσάκια. Παρίστανα στον καθρ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Παναγοπούλου: Στο διαδίκτυο μοιράζουν ψόφους, είναι άγρια αν λες την άποψή σου

Η Κατερίνα Παναγοπούλου αποκάλυψε στη συνέχεια ότι από μικρό παιδί ήθελε να πει δελτίο ειδήσεων: «Ήταν ένα όνειρο που είχα πάντα.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Γλυφάδα: Στα δίχτυα της αστυνομίας 40χρονος διαρρήκτης – Εξιχνιάστηκαν 22 κλοπές οχημάτων

Καταδίωξη στην Αγία Παρασκευή: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε 21χρονο για κλοπή κινητών

Θυελλώδεις άνεμοι αναποδογύρισαν σκάφη στην Φθιώτιδα

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων, 24/11/2024

Πάνω από 1 τόνος ναρκωτικών καταστράφηκε μέσω καύσης – Δείτε βίντεο

Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή σε θαλάσσια περιοχή της παραλίας Κρυονερίου Ροδόπης