Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη με πολύ υψηλό πυρετό και φρικτούς πόνους

16:04 - 27/10/2021

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη με πυρετό και φρικτούς πόνους

Στο νοσοκομείο με έντονους πόνους και υψηλό πυρετό μεταφέρθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσω μηνύματος που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το μοντέλο ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν για την ονομαστική της γιορτή, η οποία ήταν χθες, 26 Οκτωβρίου και στην συνέχεια ανησύχησε τους διαδικτυακούς της φίλους αφού τους ενημέρωσε πως είναι στο νοσοκομείο. Στο μήνυμα που δημοσίευσε, η Δήμητρα Αλεξανδράκη τόνισε πως δεν έχει κορονοϊό ωστόσο οι γιατροί της κάνουν εξετάσεις ώστε να δουν από πού προέρχονται οι φρικτοί πόνοι και γιατί έχει υψηλό πυρετό. Το μήνυμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη «Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν έναν για όλες τις υπέροχες ευχές σας. Δυσ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και φρικτούς πόνους - "Επιδεινώθηκε η υγεία μου"

"Δεν έχω κορονοϊό. Κάνουμε εξετάσεις να δούμε γιατί συμβαίνει αυτό στον οργανισμό μου", έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μεταφέρθηκε με φρικτούς πόνους στο νοσοκομείο

240 Views by Nassos 27 Οκτωβρίου, 2021, 6:00 μμ inCelebrity News OMG WTF Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρίσκεται στο νοσοκομείο και το ανακοίνωσε στο instagram. Είχε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μεταφέρθηκε με φρικτούς πόνους στο νοσοκομείο

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

The French Wave: Ο τρόπος που αγαπούν οι Γαλλίδες να δημιουργούν κυματισμούς στα μαλλιά τους

Κώστας Τσουρός για πρεμιέρα Νίκου Μουτσινά: «Ευτυχώς εδώ σε εμάς δεν στάζει το ταβάνι»

Γιώργος Αγγελόπουλος για κακοποίηση παιδιών: «Για εμένα είναι αδιανόητο αυτό το πράγμα»

Νίκος Αλιάγας: Viral η επίσκεψη της μητέρας του στο σόου που παρουσιάζει – Τον έβαλε να φορέσει γραβάτα

Η Josephine μετά τον χωρισμό από τον Νίνο: «Είμαι σε μια νέα φάση»

Κατερίνα Γερονικολού: «Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι πιο ζηλιάρης, άνδρας παλαιάς κοπής»