Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου»
15:06 - 27/10/2021
Με μια ανάρτηση στο instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την έντονη
To άρθρο Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου
Ένα 24ωρο νωρίτερα, η ίδια είχε εκφράσει την έντονη αδιαθεσία της μέσω Instagram, η οποία την κρατούσε στο κρεβάτι.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΔήμητρα Αλεξανδράκη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – «Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου»
Με μια ανάρτηση στο instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την έντονη αδιαθεσία που την οδήγησε στο νοσοκομείο. «Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν – έναν για τις υπέροχες ευχές σας. Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου και κατέληξα σήμερα στο νοσοκομείο με πολύ υψηλό πυρετό και φρικτούς...
The post Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – «Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣτο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της […]
The post Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣτο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη – «Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου»
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Διαβάστε το στο topontiki.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: «Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου και κατέληξα σήμερα στο νοσοκομείο»
Σε μία δυσάρεστη αποκάλυψη προχώρησε σήμερα η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε πως χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς η υγεία της επιδεινώθηκε. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια δεν νοσεί από κορωνοϊό, ωστόσο παραμένει άγνωστο το τι πραγματικά της συνέβη. «Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν – έναν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣτο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη – Ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Η ίδια στον προσωπικό της λογαρισμό στο instagram έγραψε ότι ένιωσε έντονη αδιαθεσία που την οδήγησε στο νοσοκομείο «Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν – έναν για τις υπέροχες ευχές σας.…
Διαβάστε το στο politik.grΠαραμένει στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη – Το μήνυμά της συγκλονίζει
«Δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά και σας παρακαλώ να το σεβαστείτε», έγραψε χαρακτηριστικά
Διαβάστε το στο to10.grΣτο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου»
Με μια ανάρτηση στο instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την έντονη αδιαθεσία που την οδήγησε στο νοσοκομείο. «Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν – έναν για τις υπέροχες ευχές σας. Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου και κατέληξα σήμερα στο νοσοκομείο με πολύ υψηλό πυρετό και φρικτούς πόνους. Όχι, δεν έχω […]
The post Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.grΣτο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Επιδεινώθηκε η υγεία μου»
Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με ένα στόρι ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, καθώς αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν νοσεί από κορονοϊό, παρόλο που έχει πυρετό. «Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν – έναν για τις υπέροχες […]
The post Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Επιδεινώθηκε η υγεία μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr