Κατακεραύνωσε η Κατερίνα Καινούργιου τον Γρηγόρη Πετράκο για την Φώφη Γεννηματά

11:30 - 27/10/2021

Τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά επέλεξε ο Γρηγόρης Πετράκος να σχολιάσει μέσα από τα social media ορμώμενος από την απόφαση […] The post Κατακεραύνωσε η Κατερίνα Καινούργιου τον Γρηγόρη Πετράκο για την Φώφη Γεννηματά appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εξοργίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γρηγόρη Πετράκο: «Έχεις γυναίκα, έχεις κόρες, δεν συγκλονίζεσαι;»

Εξοργίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γρηγόρη Πετράκο μετά τις προκλητικές του δηλώσεις είναι λάθος η ματαίωση της μαθητικής παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου λόγω εθνικού πένθους προς τιμήν της Φώφης Γεννηματά. «Τον πήραμε τηλέφωνο και τον ίδιο και τους συνεργάτες του και τον καλέσαμε να έρθει στην εκπομπή για έναν λόγο» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης (27/10) πριν ξεσπάσει για τα όσα δήλωσε ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο Facebook. «Ποια είναι η λογική του;» «Πραγματικά τον πήραμε τηλέφωνο και τον ίδιο και τους συνεργάτες του και τον καλέσαμε να έρθει στην εκπομπή για έναν λόγο. Για να μας πει ποια είναι η λογική του; Πο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λύγισε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον επικήδειο για τη Φώφη Γεννηματά

«Ως την τελευταία στιγμή, η Φώφη Γεννηματά παρέμεινε αξιόμαχη. Διέσχισε την εχθρική επικράτεια της ασθένειας με αξιοθαύμαστο θάρρος. Δεν ενέδωσε στον πειρασμό να γίνει εγωκεντρική ή αυτοαναφορική, δεν άφησε καμιά ρωγμή από την οποία θα μπορούσε να διεισδύσει ο οίκτος των άλλων» είπε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας The post Λύγισε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον επικήδειο για τη Φώφη Γεννηματά appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Κατακεραύνωσε η Κατερίνα Καινούργιου τον Γρηγόρη Πετράκο για την Φώφη Γεννηματά (video)

"Ρε συ Γρηγόρη, που έχεις γυναίκα και μητέρα και κόρες, δεν συγκλονίζεσαι;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Λιποθύμησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά

Λιποθύμισε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της Φώφης Γεννηματά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος. Σύμφωνα με όσα έγιναν... The post Λιποθύμησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»