Παπαλουκάς: «Με είχε καλέσει ο Παύλος αλλά του είπα ότι όνειρό μου είναι να παίξω στον Ολυμπιακό»
11:10 - 27/10/2021
Δείτε τη συνέντευξη του Θοδωρή Παπαλουκά στην κρατική τηλεόραση και τα όσα ανέφερε για την καριέρα του. Αποκαλυπτικός ήταν ο Θοδωρής Παπαλουκάς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή, «Αυτός κι ο άλλος» της ΕΡΤ. Ο παλαίμαχος πια μπασκετμπολίστας μίλησε για την τεράστια καριέρα του αναφέροντας –μεταξύ άλλων- ότι στο παρελθόν τον είχε προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός με […]
The post Παπαλουκάς: «Με είχε καλέσει ο Παύλος αλλά του είπα ότι όνειρό μου είναι να παίξω στον Ολυμπιακό» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπαλουκάς: «Με είχε καλέσει ο Παύλος αλλά του είπα ότι όνειρό μου είναι να παίξω στον Ολυμπιακό»
Αποκαλυπτικός ήταν ο Θοδωρής Παπαλουκάς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή, «Αυτός κι ο άλλος» της ΕΡΤ. Ο παλαίμαχος πια μπασκετμπολίστας μίλησε για την τεράστια καριέρα του αναφέροντας –μεταξύ άλλων- ότι στο παρελθόν τον είχε προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός με τηλεφώνημα του Παύλου Γιαννακόπουλου αλλά ευγενικά του είχε αρνηθεί τονίζοντάς του ότι η επιθυμία του και το […]
Το άρθρο Παπαλουκάς: «Με είχε καλέσει ο Παύλος αλλά του είπα ότι όνειρό μου είναι να παίξω στον Ολυμπιακό» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr