Εξάρχεια: Βίντεο με αστυνομικό τη στιγμή που σπάει τη τζαμαρία καταστήματος
09:56 - 27/10/2021
Επιβεβαιώνεται η μαρτυρία στο iEidiseis ότι αστυνομικός προκάλεσε ζημιές σε κατάστημα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας κοπέλας. Δείτε νέο αποκαλυπτικό βίντεο από τα επεισόδια.Αποκαλυπτικό βίντεο που ανέβηκε στο YouTube αποτυπώνει τη στιγμή που ένας αστυνομικός σπάει τη τζαμαρία καταστήματος στη γωνία Σόλωνος και Ζωοδόχου Πηγής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια κοπέλα. Χθες το μεσημέρι, το iEidiseis κατέγραψε τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και την επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές που νωρίτερα βρίσκονταν στα Προπύλαια. Το βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ένας αστυνομικός κλωτσά ακινητοποιημένο διαδηλωτή. {https://www.facebook.com/359612061446497/videos/292337282757278} Λίγο αργότερα, η έντασ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εισαγγελική έρευνα για τον αστυνομικό των ΜΑΤ που έσπασε τζαμαρία στα Εξάρχεια
Έρευνα για το περιστατικό που καταγράφηκε σε βίντεο με αστυνομικό των ΜΑΤ να σπάει τζαμαρία καταστήματος, χθες στα Εξάρχεια, κατά τη διάρκεια έντασης, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου. Η εντολή της εισαγγελέως δόθηκε με βάση σχετικό προανακριτικό υλικό που διαβιβάστηκε από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, στο οποίο περιλαμβάνεται το εν λόγω βίντεο ... Περισσότερα
To άρθρο Εισαγγελική έρευνα για τον αστυνομικό των ΜΑΤ που έσπασε τζαμαρία στα Εξάρχεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΕξάρχεια – Βίντεο ντοκουμέντο – Αστυνομικός των ΜΑΤ σπάει τζαμαρία και φωνάζει «ναι, είμαι τρελός»
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει τη στιγμή που ένας αστυνομικός των ΜΑΤ με το γκλοπ του σπάει το τζάμι καταστήματος. Το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Εξάρχεια. Μέσα στο κατάστημα βρίσκονται εργαζόμενοι και πελάτες οι οποίοι φωνάζουν έντρομοι από την επίθεση, ενώ ακούγεται μια κοπέλα να τον ρωτάει […]
Διαβάστε το στο in.grΕξάρχεια – Έρευνα της ΓΑΔΑ για τον αστυνομικό των ΜΑΤ που έσπασε τζαμαρία
Διοικητική έρευνα διατάχθηκε για τον άνδρα των ΜΑΤ που εμφανίζεται σε βίντεο να σπάει τζαμαρία σε μαγαζί στα Εξάρχεια και να φωνάζει “ναι είμαι τρελός”.
Διαβάστε το στο in.grΕξάρχεια – Αστυνομικός των ΜΑΤ σπάει τζαμαρία και φωνάζει «ναι, είμαι τρελός...»
Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τη στιγμή που ένας αστυνομικός των ΜΑΤ με το γκλοπ του σπάει το τζάμι καταστήματος
Διαβάστε το στο tanea.grΕξάρχεια – Ερευνα της ΓΑΔΑ για τον αστυνομικό των ΜΑΤ που έσπασε τζαμαρία
Διοικητική έρευνα διατάχθηκε για τον άνδρα των ΜΑΤ που εμφανίζεται σε βίντεο να σπάει τζαμαρία σε μαγαζί στα Εξάρχεια και να φωνάζει “ναι είμαι τρελός”.
Διαβάστε το στο tanea.grΕξάρχεια: Διατάχθηκε έρευνα για τον αστυνομικό που σπάει τζαμαρία και λέει «είμαι τρελός»
Προβληματισμό προκαλεί η συμπεριφορά του αστυνομικού στα ΕξάρχειαΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΕξάρχεια – Εισαγγελική έρευνα για τον αστυνομικό των ΜΑΤ που έσπασε τζαμαρία
Πίσω ακριβώς από τη τζαμαρία βρίσκονταν πολίτες και όπως δείχνει το βίντεο μία γυναίκα τραυματίστηκε στο χέρι από τα σπασμένα γυαλιά
Διαβάστε το στο tovimaΒίντεο από τα Εξάρχεια με αστυνομικό των ΜΑΤ να σπάει τζαμαρία και να φωνάζει «είμαι τρελός»
Σοκαριστική είναι η αντίδραση αστυνομικού των ΜΑΤ ο οποίος φαίνεται σε βίντεο να σπάει τζαμαρία με το χέρι του χθες Τρίτη (26/10) και να τραυματίζει στο χέρι μια κοπέλα, φωνάζοντας παράλληλα «είμαι τρελός». Το βίντεο φαίνεται να τραβήχθηκε κατά τη διάρκεια της έντασης που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα Εξάρχεια. Στο βίντεο φαίνεται ο αστυνομικός των ΜΑΤ να προσπαθεί να ανοίξει αρχικά την πόρτα καταστήματος όταν κόσμος που βρισκόταν μέσα δεν τον άφηνε να μπει στον χώρο. Ακούγονται οι πολίτες να φωνάζουν του φωνάζουν να σταματήσει. Στη συνέχεια όμως με το χέρι του σπάει την τζαμαρία της πόρτας με αποτέλεσμα τα σπασμένα γυαλιά να τραυματίζουν στο χέρι μια κοπέλα. Μάλιστα πριν σπάσει τ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕισαγγελική έρευνα για τον αστυνομικό που έσπασε το τζάμι καταστήματος στα Εξάρχεια
Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε βίντεο στο οποίο εμφανίζεται αστυνομικός των ΜΑΤ να σπάει την τζαμαρία της πόρτας καταστήματος στα Εξάρχεια όταν οι πολίτες δεν τον αφήνουν να μπει μέσα. Μάλιστα, από τα σπασμένα γυαλιά μία γυναίκα φέρεται να τραυματίστηκε στο χέρι. Το επίμαχο βίντεο διαβίβασε στην δικαιοσύνη από την Ασφάλεια με την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, να δίνει εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης την οποία θα διενεργήσει ο αρμόδιος εισαγγελέας. Στο βίντεο φαίνεται ο αστυνομικός των ΜΑΤ να προσπαθεί να ανοίξει αρχικά την πόρτα καταστήματος όταν κόσμος που βρισκόταν μέσα δεν τον άφηνε να μπει στον χώρο. Ακο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕισαγγελέας για το βίντεο με τον αστυνομικό των ΜΑΤ να σπάει τζαμαρία
Έρευνα για το περιστατικό που καταγράφηκε σε βίντεο με αστυνομικό των ΜΑΤ να σπάει τζαμαρία καταστήματος, χθες στα Εξάρχεια, κατά τη διάρκεια έντασης, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΕξάρχεια: Σάλος με αστυνομικό των ΜΑΤ που σπάει τζαμαρία μαγαζιού και φωνάζει "ναι, είμαι τρελός" [βίντεο ντοκουμέντο]
Bίντεο ντοκουμέντο έχει τραβηχτεί μέσα από το κατάστημα στα Εξάρχεια τη στιγμή που ο άνδρας των ΜΑΤ με το γκλοπ του σπάει το τζάμι και την πόρτα.
Διαβάστε το στο thetoc.grΕισαγγελική έρευνα για τον αστυνομικό των ΜΑΤ που έσπασε τζαμαρία καταστήματος
Η εντολή της εισαγγελέως δόθηκε με βάση σχετικό προανακριτικό υλικό που διαβιβάστηκε από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, στο οποίο περιλαμβάνεται το εν λόγω βίντεο με τον άντρα της ομάδας ΜΑΤ.
Διαβάστε το στο euro2day.grΕισαγγελική έρευνα για τον αστυνομικό που φαίνεται σε βίντεο να σπάει τζαμαρία καταστήματος (vid)
Η εντολή της εισαγγελέως δόθηκε με βάση σχετικό προανακριτικό υλικό
Το άρθρο Εισαγγελική έρευνα για τον αστυνομικό που φαίνεται σε βίντεο να σπάει τζαμαρία καταστήματος (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΕισαγγελική έρευνα για τον αστυνομικό των ΜΑΤ που έσπασε τζαμαρία και φώναζε «ναι, είμαι τρελός»
Εισαγγελική έρευνα για τον αστυνομικό των ΜΑΤ που έσπασε τζαμαρία και φώναζε «ναι, είμαι τρελός» ekomninou
Wed, 27/10/2021 - 21:30
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΕξάρχεια: Έρευνα για τον αστυνομικό που σπάει τζαμαρία και λέει «είμαι τρελός»
Διοικητική έρευνα διετάχθη για έναν αστυνομικό που εμφανίζεται να σπάει τζαμαρία και να φωνάζει «είμαι τρελός», με το βίντεο να διακινείται στο social media προκαλώντας αντιδράσεις. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΕισαγγελική έρευνα για τον αστυνομικό που έσπασε το τζάμι καταστήματος
Το επίμαχο βίντεο διαβιβάστηκε στη δικαιοσύνη από την Ασφάλεια
Διαβάστε το στο news.grΕξάρχεια: Βίντεο δείχνει αστυνομικό των ΜΑΤ να σπάει τζαμαρία και να λέει «είμαι τρελός»
Lamianow.gr
Εξάρχεια: Βίντεο δείχνει αστυνομικό των ΜΑΤ να σπάει τζαμαρία και να λέει «είμαι τρελός»
Έντονη ανησυχία και προβληματισμό για τη δράση ορισμένων αστυνομικών προκαλεί βίντεο που τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Το βίντεο φαίνεται πως τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της έντασης που προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Εξάρχεια μέσα από κατάστημα της περιοχής. Το βίντεο δείχνει αστυνομικό των ΜΑΤ να σπάει την τζαμαρία της πόρτας του καταστήματος όταν οι πολίτες δεν τον άφηναν να μπει μέσα. Πίσω ακριβώς από τη τζαμαρία βρίσκονταν πολίτες και όπως δείχνει το βίντεο μία […]
Εξάρχεια: Βίντεο δείχνει αστυνομικό των ΜΑΤ να σπάει τζαμαρία και να λέει «είμαι τρελός»
Lamian
Διαβάστε το στο lamianow.grΈρευνα για τον αστυνομικό των ΜΑΤ που σπάει τζαμαρία και λέει «είμαι τρελός» (βίντεο)
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και για το οποίο διατάχτηκε διοικητική έρευνα για να διαλευκανθούν τι πραγματικά συνέβη. Το βίντεο τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της έντασης που προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Εξάρχεια μέσα από κατάστημα της περιοχής και δείχνει αστυνομικό των ΜΑΤ να […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕξάρχεια: Αστυνομικός των ΜΑΤ σπάει τζαμαρία και φωνάζει «ναι, είμαι τρελός»
Έντονο και δικαιολογημένο προβληματισμό προκαλεί το βίντεο-ντοκουμέντο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.
Διαβάστε το στο neolaia.grΕξάρχεια: Έρευνα για τον αστυνομικό που σπάει τζαμαρία και λέει «είμαι τρελός»
Σε αυτό εμφανίζεται αστυνομικός των ΜΑΤ να σπάει την τζαμαρία της πόρτας του καταστήματος
Διαβάστε το στο ekriti.grΕξάρχεια – Βίντεο ντοκουμέντο – Αστυνομικός των ΜΑΤ σπάει τζαμαρία και φωνάζει «ναι, είμαι τρελός»
Το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Εξάρχεια.
Διαβάστε το στο to10.grΕισαγγελική έρευνα για τον αστυνομικό των ΜΑΤ που έσπασε τζαμαρία (βίντεο)
Εισαγγελική έρευνα διενεργείται με βάση και σχετικό προανακριτικό υλικό που διαβιβάστηκε από την Ασφάλεια στο οποίο περιλαμβάνεται το βίντεο που δείχνει αστυνομικό των ΜΑΤ να σπάει την τζαμαρία της πόρτας του καταστήματος όταν οι πολίτες δεν τον άφηναν να μπει μέσα. Πίσω ακριβώς από τη τζαμαρία βρίσκονταν πολίτες και όπως δείχνει το βίντεο μία γυναίκα […]
Διαβάστε το στο dete.grΕισαγγελική έρευνα για αστυνομικό που έσπασε τζαμαρία καταστήματος στα Εξάρχεια
Έρευνα για το περιστατικό που καταγράφηκε σε βίντεο με αστυνομικό των ΜΑΤ να σπάει τζαμαρία καταστήματος την Τρίτη στα Εξάρχεια, κατά τη διάρκεια έντασης, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου. Η εντολή της εισαγγελέως δόθηκε με βάση σχετικό προανακριτικό υλικό που διαβιβάστηκε από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, στο οποίο περιλαμβάνεται το εν λόγω […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr