Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έπαθα σηψαιμικό σοκ με υψηλό πυρετό και μπήκα στην εντατική»
09:08 - 27/10/2021
Με αφορμή την τηλεοπτική του επιστροφή στη δημόσια τηλεόραση, στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», ο
To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έπαθα σηψαιμικό σοκ με υψηλό πυρετό και μπήκα στην εντατική» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φώτης Σεργουλόπουλος: Έπαθα σηψαιμικό σοκ με υψηλό πυρετό και μπήκα στην εντατική
«Δεν είχα συνειδητοποιήσει τότε ότι κινδύνευα, αισθανόμουν σε μένα δεν θα συμβεί ποτέ τίποτα. Μετά κατάλαβα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΦώτης Σεργουλόπουλος – «Έπαθα σηψαιμικό σοκ με πολύ υψηλό πυρετό και μπήκα στην εντατική»
Σοκάρει ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την περιπέτεια της υγείας του
Διαβάστε το στο in.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Έπαθα σηψαιμικό σοκ, έφτασα κοντά στον θάνατο»
Στην περίοδο που κινδύνευσε η ζωή του αναφέρθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος με αφορμή την τηλεοπτική του επιστροφή στη δημόσια τηλεόραση, στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό HELLO.
Διαβάστε το στο thebest.grΦώτης Σεργουλόπουλος: Σοκάρει με την εξομολόγησή του – «Έπαθα σηψαιμικό σοκ και έφτασα κοντά στον θάνατο»
Για τη στιγμή που κινδύνευσε να πεθάνει, όταν έπαθε σηψαιμικό σοκ μιλά και συγκλονίζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello, ο παρουσιαστής αποκαλύπτει ότι έφτασε κοντά στον θάνατο, όταν βρισκόταν σε ταξίδι στη Γαλλία και χρειάστηκε να μπει στην εντατική. Ερωτηθείς για το αν έχει κινδυνέψει ποτέ...
The post Φώτης Σεργουλόπουλος: Σοκάρει με την εξομολόγησή του – «Έπαθα σηψαιμικό σοκ και έφτασα κοντά στον θάνατο» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΦώτης Σεργουλόπουλος: Το σηψαιμικό σοκ που τον “έστειλε” στη ΜΕΘ και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του
Με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», ο Φώτης Σεργουλόπουλος παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και αναφέρθηκε στην περίοδο που κινδύνεψε η ζωή του. «Σε ένα ταξίδι μου στη Γαλλία έπαθα σηψαιμικό σοκ με πολύ υψηλό πυρετό και μπήκα στην εντατική. Έπαθα θρόμβωση και πνευμονική εμβολή […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Έπαθα σηψαιμικό σοκ και μπήκα στην εντατική»
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, σε συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO! και τον Γιάννη Βίτσα, αναφέρεται μεταξύ άλλων και στη στιγμή που κινδύνεψε […]
The post Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έπαθα σηψαιμικό σοκ και μπήκα στην εντατική» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Έπαθα σηψαιμικό σοκ και μπήκα στην εντατική»
“Έπαθα θρόμβωση και πνευμονική εμβολή και σώθηκα γιατί ήμουν στην εντατική και στα χέρια των σωστών ανθρώπων, εξομολογείται ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, σε συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO! και τον Γιάννη Βίτσα, αναφέρεται μεταξύ άλλων και στη στιγμή που κινδύνεψε η ζωή του. Έχει κινδυνέψει ποτέ η ζωή σου; Υπήρξε μια τέτοια στιγμή. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΦώτης Σεργουλόπουλος: "Έπαθα σηψαιμικό σοκ με υψηλό πυρετό και μπήκα στην εντατική"
"Δε μπορώ να παριστάνω τον επιστήμονα γιατί δεν είμαι"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr