Τάσος Χαλκιάς: «Δεν ξέρω κανέναν από τους παλιούς, που να είχε παραβατική συμπεριφορά»

01:44 - 27/10/2021

Ο Τάσος Χαλκιάς ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και με αφορμή τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, μίλησε για […] The post Τάσος Χαλκιάς: «Δεν ξέρω κανέναν από τους παλιούς, που να είχε παραβατική συμπεριφορά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Χαλκιάς: Δεν ξέρω κανέναν από τους παλιούς με παραβατική συμπεριφορά (Βίντεο)

Μέσα σε μια δουλειά μπορούν να συμβούν βρισίδια και τσακωμοί, στην αντίληψή μου δεν έχει πέσει χειροδικία» είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τάσος Χαλκιάς – «Κανένας από τους παλιούς που γνώρισα δεν είχε παραβατική συμπεριφορά»

Η συνέντευξη του Τάσου Χαλκιά στο Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν γεμάτη συγκινήσεις και εκπλήξεις.

Διαβάστε το στο in.gr

Τάσος Χαλκιάς: Κανένας από τους παλιούς που γνώρισα δεν είχε παραβατική συμπεριφορά

Καλεσμένος στο «The 2night Show» και την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Τάσος Χαλκιάς. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, μίλησε για το αν ίσχυε κάτι αντίστοιχο και για παλιότερους σκηνοθέτες ή ηθοποιούς. «Έχω γνωρίσει όλους τους παλιούς, μεγάλους και σπουδαίους σκηνοθέτες, από τον Αλέξη Μινωτή, τον Αλέξη Σολωμό μέχρι τον Σωκράτη Καραντινό, τον Δημήτρη Ροντήρη κ.ά. Τον γνώρισα, αλλά δεν δούλεψα με τον Κουν. Δεν ξέρω κανέναν από αυτούς να έχει προβεί σε τέτοια παραβατική συμπεροφορά, που να ήταν αξιοτιμώρητη. Μέσα σε μια δουλειά μπορούν να συμβούν βρισίδια και τσακωμοί, στην αντίληψή μου δεν έχει πέσει χειροδικία» είπε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τάσος Χαλκιάς: «Δεν ξέρω κανέναν από τους παλιούς που να είχε παραβατική συμπεριφορά»

Ο Τάσος Χαλκιάς ήταν καλεσμένος στο The 2night Show το βράδυ της Τρίτης και με αφορμή τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, μίλησε για το αν ίσχυε κάτι...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Τάσος Χαλκιάς: "Δεν ξέρω κανέναν από τους παλιούς, που να είχε παραβατική συμπεριφορά" (video)

"Μέσα σε μια δουλειά μπορούν να συμβούν βρισίδια και τσακωμοί, στην αντίληψή μου δεν έχει πέσει χειροδικία"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Τάσος Χαλκιάς: «Κανένας από τους παλιούς που γνώρισα δεν είχε παραβατική συμπεριφορά» (VIDEO)

Στην παρέα του «The 2night Show» και ο Τάσος Χαλκιάς. Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν διστάζει να μιλήσει στον Γρηγόρη για... The post Τάσος Χαλκιάς: «Κανένας από τους παλιούς που γνώρισα δεν είχε παραβατική συμπεριφορά» (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε