Η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της: «Ο καλύτερος άντρας του κόσμου»

23:38 - 26/10/2021

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι τρελά ερωτευμένη και ο σύντροφός της παραμένει… άγνωστος για το ευρύ κοινό. To άρθρο Η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της: «Ο καλύτερος άντρας του κόσμου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Με φριχτούς πόνους και πυρετό στο νοσοκομείο

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεκαθαρίζει ότι δεν νοσεί με κορονοϊό.Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς εμφάνισε έντονη αδιαθεσία. Με story που έκανε στο Instagram ενημέρωση τους διαδικτυακούς της φίλους και σημείωσε πως παρουσίασε φριχτούς πόνους και πυρετό. Χαρακτηριστικά έγραψε το εξής: «Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν έναν για όλες τις υπέροχες ευχές σας! Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου και κατέληξα σήμερα στο νοσοκομείο με πολύ υψηλό πυρετό αλλά και φριχτούς πόνους. Όχι δεν έχω κορονοϊό, κάνουμε εξετάσεις να δούμε γιατί συμβαίνει αυτό στον οργανισμό μου!». Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη:

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»