Νάρα – Ικάρντι: Νέος σάλος με τα μηνύματα στην Τσίνα Σουάρες – «Βλέπω τη Γουάντα σαν μητέρα μου»
20:26 - 26/10/2021
Το σήριαλ με τη Γουάντα Νάρα και τον Μάουρο Ικάρντι φάνηκε να έχει… happy end, μετά την επανασύνδεση του ζευγαριού, αλλά ένα νέο “επεισόδιο” είναι ικανό να προκαλέσει ξανά “τριγμούς”. Δημοσιογράφος στην Αργεντινή αποκάλυψε τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε ο Αργεντινός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν στην… πέτρα του σκανδάλου, ηθοποιό και τραγουδίστρια, Τσίνα ... Περισσότερα
To άρθρο Νάρα – Ικάρντι: Νέος σάλος με τα μηνύματα στην Τσίνα Σουάρες – «Βλέπω τη Γουάντα σαν μητέρα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νάρα – Ικάρντι: Νέος σάλος με τα μηνύματα στην Τσίνα Σουάρες – «Βλέπω τη Γουάντα σαν μητέρα μου»
Το σήριαλ με τη Γουάντα Νάρα και τον Μάουρο Ικάρντι φάνηκε να έχει… happy end, μετά την επανασύνδεση του ζευγαριού, αλλά ένα νέο “επεισόδιο” είναι ικανό να προκαλέσει ξανά “τριγμούς”. Δημοσιογράφος στην Αργεντινή αποκάλυψε τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε ο Αργεντινός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν στην… πέτρα του σκανδάλου, ηθοποιό και τραγουδίστρια, Τσίνα […]
The post Νάρα – Ικάρντι: Νέος σάλος με τα μηνύματα στην Τσίνα Σουάρες – «Βλέπω τη Γουάντα σαν μητέρα μου» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr