Φώφη Γεννηματά: Η συγκινητική ανάρτηση του Stan για τον θάνατο των δικών του ανθρώπων

16:18 - 26/10/2021

Τις δικές του απώλειες από τον καρκίνο μέτρησε ο Stan σε μια συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά που έδωσε γενναία μάχη με τη νόσο. Ο τραγουδιστής χαρακτηρίζει τον καρκίνο «καταραμένη αρρώστια» και στέλνει συλλυπητήρια στην οικογένεια της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. «Πρώτα έφυγε ο παππούς , μετά η γιαγιά , μετά η ξαδέλφη μου . Καταραμένη αρρώστια .Συλλυπητήρια στην οικογένεια της #Φωφη_Γεννηματα» γράφει ο Stan στην ανάρτησή του. Γωγώ Μαστροκώστα για καρκίνο του μαστού: Μου έλεγαν ότι ήμουν μαχήτρια, τους έλεγα ότι ήμουν τυχερή Η Γωγώ Μαστροκώστα έχει δώσει τη δική μας μάχη με τον καρκίνο του μαστού, με τον οποίο διαγνώστηκε όταν ήταν μόλις τριών ημερών μητέρα. Σήμε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φώφη Γεννηματά: Η συγκινητική ζωγραφιά της 7χρονης Κατερίνας – Θα είναι μαζί σου οι άγγελοι

Πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα βρέθηκε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης προκειμένου να αποχαιρετήσει την Φώφη ΓεννηματάΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Η συγκινητική ζωγραφιά της 7χρονης Κατερίνας

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Ρίγη συγκίνησης στη ύστατο «χαίρε».

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Αυτά που δεν σου έχει πει κανείς για τη γυμναστική

Serie A: Στο -1 η Ίντερ και περιμένει τη Νάπολι στο Μεάτσα

Σαν σήμερα 4 Νοεμβρίου: Ανακαλύπτεται ο τάφος του πιο δημοφιλούς φαραώ – Το μυστήριο της κατάρας του Τουταγχαμών

Πάρτι στο Χ με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ποιος κερδάει ρε παιδιά; – Ούτε στις φοιτητικές εκλογές αυτά»

Ψήφισε με επιστολική ψήφο η Κάμαλα Χάρις

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 4/11/2024