Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φόρεσε το πανωφόρι που είναι τελευταία λέξη της μόδας

15:02 - 26/10/2021

Το κλασικό blazer στη μακριά εκδοχή του – με περισσότερο ή λιγότερο σηκωμένους ώμους – αποτελεί μια πιο δημοφιλή επιλογή για τις εμφανίσεις σας,...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τι είπε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει (vid)

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για την πορεία της υγείας της Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Με την τηλεόραση είμαστε λίγο τσακωμένοι τον τελευταίο καιρό

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και εκείνη δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε ορισμένες ερωτήσεις που της έκαναν. Μια από τις πρώτες ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει η ηθοποιός, αφορούσε στο πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα. «Το παλεύω με την υγεία μου. Είμαι καλύτερα γιατί αποφάσισα να το δω διαφορετικά και να το αντιμετωπίσω χωρίς να με πάρει από κάτω. Είναι μια δύσκολη κατάσταση να ζεις με κάτι που έτσι σε βαραίνει, αλλά όλα καλά», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν συμβαίνει κάτι που έχει να κάνει με την ισορροπία σου, γιατί το αυτί έχει αυτή την… ιδιότητα, είναι λίγο βίαιο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε πόσο την επηρεάζει το πρόβλημα υγείας της που σχετίζεται με την ακοή της Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

«Η Γη της Ελιάς»: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του Mega

5 σημάδια ότι παραπονιέσαι πολύ περισσότερο από ό,τι νομίζεις

Έλενα Χριστοπούλου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν θα κάνω τηλεδιάλογο, ούτε θα αναφερθώ σε πράγματα που δεν είναι της παρούσης»

Μιχάλης Κουινέλης: Βαρύ πένθος για τον γνωστό ράπερ – Πέθανε ο πατέρας του

Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσε άλλη τραγουδίστρια να πει τα τραγούδια με τον τρόπο που τα είπε η Νατάσα»

Light για τον άγριο καβγά με τον Snik στα Mad Awards – «Έχασα πολλά λεφτά από αυτό το σκηνικό»