Hταν γενναία…

14:50 - 26/10/2021

Δυο μόνο λέξεις μπορούν να συμπυκνώσουν το βίο και την πολιτεία της Φώφης Γεννηματά: Ηταν γενναία.  Και αυτές αποδίδουν την προσωπικότητά της, τη ζωή της και την πολιτική πορεία της. Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα Οσο πολιτευόταν, η όποια κριτική προσπερνούσε την ανθρώπινη πλευρά της, την οποία όμως σφράγισε η αξιοπρέπεια της... The post Hταν γενναία… appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όταν φεύγει μια Κυρία…

Όταν φεύγει μια Κυρία… Ποτέ δεν σβήνει ένα φωτεινό χαμόγελο, γεμάτο ήθος, αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια, καθαρότητα, τόσο σπάνιο στους καιρούς μας. Αυτός ο αλήτης ο χάρος, με τον καρκίνο του ή άλλα φονικά όπλα, θερίζει τον κόσμο, τον ξεριζώνει σαν λουλούδι, τον χώνει μέσα στη γη, τον αφανίζει. Γράφει ο Μένιος Σακελλαρόπουλος – thecaller.gr Έτσι γινόταν πάντα, […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Κύκλωμα μαστροπείας: Οι συνομιλίες των μελών της οργάνωσης- «Σάλταραν τα κορίτσια»

Βάσια Παναγοπούλου: «Κατάλαβα πόση δύναμη έχει η ‘Γη της Ελιάς’ όταν…»

Σερβία: Ογκώδης διαδήλωση κατά της διαφθοράς στο Βελιγράδι

Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι ο καημός και η επιθυμία μου αλλά δεν είναι τόσο αυτονόητο από την πλευρά της εκκλησίας»

Σε κίνδυνο η σαμπάνια λόγω των δασμών Τραμπ – Ανησυχούν οι παραγωγοί

Μαρία Αλιφέρη: «Δεν είχα το μητρικό ένστικτο, ποτέ το δικό μου παιδί δεν μου είπε κάτι, συγγνώμη»