Αννίτα Ναθαναήλ για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Η έγνοια είναι να νιώσει ασφαλής και να κυκλοφορεί ελεύθερα»

13:26 - 26/10/2021

Η Αννίτα Ναθαναήλ στέκεται στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου εδώ και 1,5 χρόνο, όπου έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι. Η To άρθρο Αννίτα Ναθαναήλ για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Η έγνοια είναι να νιώσει ασφαλής και να κυκλοφορεί ελεύθερα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αννίτα Ναθαναήλ: Η έγνοια της Ιωάννας είναι να νιώσει ασφαλής και να κυκλοφορεί ελεύθερα

«Η κοινή γνώμη είναι αυτή που στέκεται δίπλα στην Ιωάννα και όχι οι νόμοι και οι νομοθεσίες», λέει το πρώην μοντέλο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αννίτα Ναθαναήλ: Η μεγαλύτερη έγνοια της Ιωάννας είναι να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα

«Πιστεύω, ότι η κοινή γνώμη είναι αυτή που στέκεται δίπλα στην Ιωάννα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αννίτα Ναθαναήλ.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Αννίτα Ναθαναήλ στο πλευρό της εδώ και 1,5 χρόνο: «Να νιώσει ασφαλής και να κυκλοφορεί ελεύθερα» (vid)

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπή «Love it» μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, ενώ δήλωσε πως ανυπομονεί για το αποτέλεσμα του δικαστηρίου. «Είμαι κοντά στην Ιωάννα όπως είναι και η οικογένειά της και οι συνήγοροί της και αναμένουμε όλοι το αποτέλεσμα αυτή τη δίκης που θεωρώ ότι στο βαθμό που μπορεί να δικαιωθεί, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αννίτα Ναθαναήλ για Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η έγνοια της είναι να νιώσει ασφαλής και να κυκλοφορεί ελεύθερα

Η Αννίτα Ναθαναήλ στέκεται εδώ και περίπου 1,5 χρόνο στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου, θύμα της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Αννίτα Ναθαναήλ για Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Η έγνοια είναι να νιώσει ασφαλής"

"Να κυκλοφορεί ελεύθερα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»