Γ.Μαστροκώστα για καρκίνο του μαστού: «Σε όσους μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια λέω ήμουν τυχερή»

13:10 - 26/10/2021

Η Γωγώ Μαστροκώστα, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Τρίτης, αναφέρθηκε στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Μιλώντας για την απώλειά της, η Γωγώ Μαστροκώστα που έχει και εκείνη δώσει μάχη με τον καρκίνο του μαστού είπε: «Η Φώφη Γεννηματά, για μένα, πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά. Αυτό μετράει για μένα και αυτό είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω ότι κάθε μάνα το πρώτο που σκέφτεται είναι αυτό: «Τα παιδιά μου». ​​​​​​​Το λέω τώρα και ανατριχιάζω, γιατί κι εγώ σοκαρίστηκα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήταν μια γυναίκα που το είχε παλέψει, αλλά καμιά φορά είναι και θέμα τύχης. Σε όσους μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια, λέω ήμουν τυχερή». «Δεν είναι δυνατόν να

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γωγώ Μαστροκώστα για καρκίνο του μαστού: Σε όσους μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια, λέω ήμουν τυχερή (Βίντεο)

«Η Φώφη Γεννηματά, για μένα, πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά», είπε η Γωγώ Μαστροκώστα.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γωγώ Μαστροκώστα για καρκίνο του μαστού: Μου έλεγαν ότι ήμουν μαχήτρια, τους έλεγα ότι ήμουν τυχερή

Η Γωγώ Μαστροκώστα έχει δώσει τη δική μας μάχη με τον καρκίνο του μαστού, με τον οποίο διαγνώστηκε όταν ήταν μόλις τριών ημερών μητέρα. Σήμερα βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό», όπου αναφέρθηκε στον θλιβερό θάνατο της Φώφης Γεννηματά, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από πολυετή μάχη με την ασθένεια. «Η Φώφη Γεννηματά – εξαιρετικός άνθρωπος σε όλα τα επίπεδα, για μένα όμως, πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά. Αυτό μετράει για μένα και αυτό είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω ότι κάθε μάνα το πρώτο που σκέφτεται είναι αυτό: Τα παιδιά μου. Το λέω τώρα και ανατριχιάζω, γιατί κι εγώ σοκαρίστηκα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήταν μια γυναίκα που το είχε παλέψει, αλλά καμιά φορά είν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γωγώ Μαστροκώστα για καρκίνο του μαστού: Μου έλεγαν ότι ήμουν μαχήτρια, τους έλεγα ότι ήμουν τυχερή

Γωγώ Μαστροκώστα:  Στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε η Γωγώ Μαστροκώστα και η κουβέντα ξεκίνησε με τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Μιλώντας για την απώλειά της, η Γωγώ Μαστροκώστα που έχει και εκείνη δώσει μάχη με τον καρκίνο του μαστού είπε: «Η Φώφη Γεννηματά, για μένα, πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει... The post Γωγώ Μαστροκώστα για καρκίνο του μαστού: Μου έλεγαν ότι ήμουν μαχήτρια, τους έλεγα ότι ήμουν τυχερή appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γωγώ Μαστροκώστα για καρκίνο: «Σε όσους μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια, λέω ήμουν τυχερή» (Video)

«Δεν είναι δυνατόν να μην λιγοψυχήσεις, ούτε μία στο εκατομμύριο»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γωγώ Μαστροκώστα για τον καρκίνο του μαστού: Σε όσους μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια, λέω ήμουν τυχερή

«Η Φώφη Γεννηματά, για μένα, πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά», είπε η Γωγώ Μαστροκώστα. Το άρθρο Γωγώ Μαστροκώστα για τον καρκίνο του μαστού: Σε όσους μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια, λέω ήμουν τυχερή εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Γωγώ Μαστροκώστα για καρκίνο: Σε όσους μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια, λέω ήμουν τυχερή

«Εμείς που έχουμε βιώσει αυτές τις καταστάσεις παθαίνουμε ακόμα χειρότερο σοκ όταν κάποιος "φεύγει"»

Διαβάστε το στο news.gr

Γωγώ Μαστροκώστα για καρκίνο του μαστού: Μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια, εγώ λέω πως ήμουν τυχερή

Στο  “Πρωινό” του Ant1 ήταν καλεσμένη η Γωγώ Μαστροκώστα την Τρίτη 26 Οκτωβρίου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, αλλά και στη δική... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γωγώ Μαστροκώστα για καρκίνο του μαστού: Μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια, εγώ λέω πως ήμουν τυχερή

Διαβάστε το στο spoilers

Μαστροκώστα για καρκίνο: Σε όσους μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια, λέω ήμουν τυχερή

Γωγώ Μαστροκώστα: Το γνωστό μοντέλο μίλησε σχετικά με την δική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού λέγοντας ότι είναι τυχερή.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις