Γωγώ Μαστροκώστα: «Η Φώφη Γεννηματά πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά»

12:12 - 26/10/2021

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Γωγώ Μαστροκώστα και η κουβέντα της με τους παρουσιαστές ξεκίνησε με τον θάνατο της Φώφης […] The post Γωγώ Μαστροκώστα: «Η Φώφη Γεννηματά πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γωγώ Μαστροκώστα για Φώφη Γεννηματά: «Είναι πάνω από όλα μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν το πρωί της Τρίτης η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά που έφυγε από...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαστροκώστα: «Η Φώφη Γεννηματά πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά»

«Η Φώφη Γεννηματά πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά», λέει η Γωγώ Μαστροκώστα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γωγώ Μαστροκώστα: «Εγώ ήμουν τυχερή – Η Φώφη Γεννηματά πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά» (vid)

Η Γωγώ Μαστροκώστα θέλησε να πει τα εξής: «Η Φώφη Γεννηματά, για μένα, πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά. Αυτό μετράει για μένα και αυτό είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω ότι κάθε μάνα το πρώτο που σκέφτεται είναι αυτό: «Τα παιδιά μου». Το λέω τώρα και ανατριχιάζω, γιατί κι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γωγώ Μαστροκώστα: "Η Φώφη Γεννηματά πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά"

"Δεν είναι δυνατόν να μην λιγοψυχήσεις, ούτε μία στο εκατομμύριο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»