Μπρίτνεϊ Σπίαρς: H αδερφή της, Τζέιμι λύνει τη σιωπή της: «Οι γονείς μου με ανάγκασαν να κάνω έκτρωση στα 16 μου»
16:30 - 25/10/2021
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της αδελφής της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι σχετικά με την έκτρωση που την ανάγκασαν να κάνει οι γονείς της σε ηλικία 16 ετών. Η Τζέιμι βγάζει κι άλλα άπλυτα για την ζωή τους στην φόρα μετά τις αποκαλύψεις που έκανε η ίδια η Μπρίτνεϊ. Στην επερχόμενη αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ με τίτλο «Things I […]
The post Μπρίτνεϊ Σπίαρς: H αδερφή της, Τζέιμι λύνει τη σιωπή της: «Οι γονείς μου με ανάγκασαν να κάνω έκτρωση στα 16 μου» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μετά την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η αδερφή της Τζέιμι Λιν «καίει» τους γονείς της: «Με ανάγκασαν να κάνω έκτρωση στα 16 μου»
Η αδερφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς βγάζει κι άλλα άπλυτα για την ζωή τους στην φόρα - Προχώρησε σε έκτρωση χωρίς να το θέλει - «Η μητέρα μου φόρεσε την απογοήτευσή μου σαν το αγαπημένο της σακάκι».
Διαβάστε το στο GazzettaΜπρίτνεϊ Σπιάρς: Η αδελφή της σπάει τη σιωπή της – «Με ανάγκασαν να κάνω έκτρωση»
H Μπρίτνεϊ Σπιάρς μετά από 13 χρόνια κατάφερε να απομακρύνει τον πατέρα της από την επιτροπεία
To άρθρο Μπρίτνεϊ Σπιάρς: Η αδελφή της σπάει τη σιωπή της – «Με ανάγκασαν να κάνω έκτρωση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜπρίτνεϊ Σπίαρς: Και η αδερφή της κατά των γονιών της – «Με ανάγκασαν να κάνω έκτρωση στα 16 μου»
Μετά το δικαστήριο που αποφάσισε αμετάκλητα ότι η Μπρίτνεϊ είναι ελεύθερη πλέον να κουμαντάρει τη ζωή της χωρίς να δίνει λόγο στον πατέρα της, ήρθε και η σειρά του άλλου μέλους της οικογενείας της αδελφής της Μπρίτνεϊ, Τζέιμι Λιν, να μιλήσει.
Διαβάστε το στο topontiki.gr