Δήμητρα Λιάνη: «Η οικογένεια Παπανδρέου φρόντισε να παίρνω τη μισή σύνταξη»
12:38 - 25/10/2021
Καλεσμένη στο Πρωινό, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μίλησε και για την οικονομική της κατάσταση. Μάλιστα, αίσθηση κάνει η αναφορά της […]
The post Δήμητρα Λιάνη: «Η οικογένεια Παπανδρέου φρόντισε να παίρνω τη μισή σύνταξη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Λιάνη: Η οικογένεια Παπανδρέου φρόντισε να παίρνω τη μισή σύνταξη
«Αυτή την στιγμή παίρνω 870 ευρώ»
Διαβάστε το στο news.grΔήμητρα Λιάνη: «Δεν είμαι καλά οικονομικά- Η οικογένεια Παπανδρέου φρόντισε να παίρνω τη μισή σύνταξη»
“Αυτή τη στιγμή παίρνω 870 ευρώ, γιατί η Νίμπλουμ παίρνει την μισή”, λέει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Καλεσμένη στο Πρωινό, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μίλησε και για την οικονομική της κατάσταση. Μάλιστα, αίσθηση κάνει η αναφορά της στη σύνταξη που παίρνει σήμερα. «Δεν είμαι καλά οικονομικά. Είναι δύσκολα. Γιατί φρόντισε η οικογένεια Παπανδρέου να μου […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔήμητρα Λιάνη: «Η οικογένεια Παπανδρέου φρόντισε να παίρνω τη μισή σύνταξη»
Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό
Διαβάστε το στο ekriti.grΔήμητρα Λιάνη: «Είμαι δύσκολα οικονομικά, παίρνω μόνο τη μισή σύνταξη»
Δήμητρα Λιάνη: «Είμαι δύσκολα οικονομικά, παίρνω μόνο τη μισή σύνταξη» Καλεσμένη στο Πρωινό, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μίλησε και για την οικονομική της κατάσταση. Μάλιστα, αίσθηση κάνει η αναφορά της στη σύνταξη που παίρνει σήμερα. «Δεν είμαι καλά οικονομικά. Είναι δύσκολα. Γιατί φρόντισε η οικογένεια Παπανδρέου να μου έχουν πάρει την μισή σύνταξη. Αυτή τη […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr