Φώφη Γεννηματά: Θρήνος για τον θάνατό της – «Δεν βρίσκω λέξεις να εκφράσω τον σπαραγμό μου»
12:38 - 25/10/2021
Θρήνο προκαλεί η είδηση ότι η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 57 ετών. Νοσηλευόταν επί δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, δίνοντας σκληρή μάχη με τον καρκίνο. «Δυστυχώς πριν από λίγο απεβίωσε η @FofiGennimata μαχόμενη γενναία κατά της ασθένειας της. Τα θερμά μου Συλλυπητήρια στην οικογένεια της», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. «Δεν βρίσκω λέξεις να εκφράσω τον σπαραγμό μου. Αντίο Φώφη μας!», έγραψε ο Ανδρέας Λοβέρδος Φώφη Γεννηματά: Η ανακοίνωση του Ευαγγελισμού «Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, απεβίωσε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θερ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φώφη Γεννηματά: Πένθος στη Βουλή για τον θάνατό της – Λουλούδια στο έδρανο που καθόταν
Κλειστή μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μείνει η Βουλή έπειτα από συνεννόηση των κομμάτων ως πένθος για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ο οποίος δήλωσε πως έχει την έγκριση του πρωθυπουργού. Όπως ανέφερε: «Η σημερινή συνεδρίαση ξεκινάει και τελειώνει υπό την καταθλιπτική σκιά, της εκδημίας […]
The post Φώφη Γεννηματά: Πένθος στη Βουλή για τον θάνατό της – Λουλούδια στο έδρανο που καθόταν appeared first on Militaire.gr.
Διαβάστε το στο militaire.grΛοβέρδος: Δεν βρίσκω λέξεις να εκφράσω τον σπαραγμό μου. Αντίο Φώφη μας
Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook: «Δεν βρίσκω λέξεις να εκφράσω τον σπαραγμό μου. Αντίο Φώφη μας!». Σημειώνεται, πως από τις 12 Οκτωβρίου η Φώφη Γεννηματά νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά από υποτροπή της βασικής της νόσου, που την οδήγησε στην απόφαση να αποσύρει την υποψηφιότητα της για την ηγεσία του Κινηματος Αλλαγής. Τις […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦώφη Γεννηματά: Βαθιά θλίψη για τον θάνατό της – Η τελευταία μάχη στον «Ευαγγελισμό»
Σε λαϊκό προσκύνημα, στη Μητρόπολη Αθηνών, από τις 10 το πρωί της Τετάρτης
Διαβάστε το στο topontiki.grΘρήνος για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά- Λοβέρδος: Δεν βρίσκω λέξεις να εκφράσω τον σπαραγμό μου
Το μήνυμα του υπ. Υγείας, Θάνου Πλεύρη
Διαβάστε το στο news.grΦώφη Γεννηματά: Λουλούδια στο γραφείο της – Μεσίστια η σημαία στη Βουλή
Εκτός από το έδρανό της Φώφης Γεννηματά, στην αίθουσα της Ολομέλειας τη Βουλής, λουλούδια γέμισε και το γραφείο της, στον 1ο όροφο του κτηρίου. Την ίδια στιγμή η σημαία στη Βουλή κυμάτιζε μεσίστια.Μερικά λουλούδια άφησαν πάνω στο γραφείο της Φώφης Γεννηματά, στη Βουλή, κάποιοι βουλευτές σε ένδειξη πένθους για τον απροσδόκητο θάνατό της σήμερα το μεσημέρι, τέσσερα λεπτά μετά τις 12:00. Την ίδια στιγμή, κατόπιν απόφασης του Κωνσταντίνου Τασούλα, η σημαία κυμάτιζε μεσίστια. Εθνικό πένθος την Τετάρτη, τη μέρα της κηδείας της Εθνικό πένθος την ημέρα της κηδείας της Φώφης Γεννηματά, κήρυξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη 27/10, ενώ το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού εξ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr