Δήμητρα Λιάνη για Γιώργο Παπανδρέου: «Όταν παίρνεις ένα σαμπουάν για πιτυρίδα και δεν σου κάνει, το ξαναπαίρνεις;»
12:14 - 25/10/2021
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρέθηκε στο Πρωινό, στο ξεκίνημα της εβδομάδας και ο Γιώργος Λιάγκας είχε μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση […]
The post Δήμητρα Λιάνη για Γιώργο Παπανδρέου: «Όταν παίρνεις ένα σαμπουάν για πιτυρίδα και δεν σου κάνει, το ξαναπαίρνεις;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Λιάνη για Γιώργο Παπανδρέου: «Όταν παίρνεις ένα σαμπουάν για πιτυρίδα και δεν σου κάνει, το ξαναπαίρνεις;»
Lamianow.gr
“Ο παλμός που έχω, η όσφρηση που έχω, το κλίμα που έχω είναι ότι στην κοινωνία είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αντιπροσωπεύει τίποτα”, αναφέρει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρέθηκε στο Πρωινό, στο ξεκίνημα της εβδομάδας και ο Γιώργος Λιάγκας είχε μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση να της θέσει: «Πώς αντέδρασες όταν έμαθες ότι […]
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΔήμητρα Λιάνη για Γιώργο Παπανδρέου: «Όταν παίρνεις ένα σαμπουάν για πιτυρίδα και δεν σου κάνει, το ξαναπαίρνεις;»
“Ο παλμός που έχω, η όσφρηση που έχω, το κλίμα που έχω είναι ότι στην κοινωνία είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αντιπροσωπεύει τίποτα”, αναφέρει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρέθηκε στο Πρωινό, στο ξεκίνημα της εβδομάδας και ο Γιώργος Λιάγκας είχε μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση να της θέσει: «Πώς αντέδρασες όταν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔήμητρα Λιάνη για Γιώργο Παπανδρέου: "Όταν παίρνεις ένα σαμπουάν για πιτυρίδα και δεν σου κάνει, το ξαναπαίρνεις;" (video)
"Δεν αντιπροσωπεύει τίποτα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr