Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Σάββας με τη Βαλέρια έμαθαν από τα παθήματά τους

18:38 - 24/10/2021

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 – Επεισόδιο 26o. Η Κατερίνα προσπαθεί να το λήξει μια για πάντα με τον Παναγή […] The post Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Σάββας με τη Βαλέρια έμαθαν από τα παθήματά τους appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Κανέλος χωρίζει μετά από ένα απρόσμενο… λάθος

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η Κατερίνα προσπαθεί να το λήξει μια για πάντα με τον Παναγή και ο δασονόμος αποφασίζει να... της κάνει τη «χάρη» και να τραβήξει μια κόκκινη γραμμή στο κοινό παρελθόν τους. Ο Κανέλος προσπαθεί να κάνει την Χρύσα και την Αλίκη να τα βρούνε και τελικά βρίσκεται... χωρισμένος. Ο Ηλίας ζει τον έρωτα του με τη Φιλιώ, την ώρα που ο Σάββας απλώνει πράσινες τσόχες και μετράει μάρκες. Ο Τζώρτζης θα μετατραπεί σε Μαντάμ Ζαΐρα και θα πέσει διάνα στις προβλέψεις του για τον παπά μας. Το σχέδιο της Μάρμως θα λήξει άδοξα, αφού ο Σάββας με τη Βαλέρια έμαθαν από τα παθήματα τους και δεν τσιμπάνε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»