Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Έλεγαν ότι μπήκα στις Άγριες Μέλισσες επειδή είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου»

10:46 - 24/10/2021

Στην εφημερίδα Real και τη Νίκη Κώτσου παραχώρησε συνέντευξη η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Η τηλεοπτική Ζωή Μεγαρίτη από τις Άγριες Μέλισσες […] The post Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Έλεγαν ότι μπήκα στις Άγριες Μέλισσες επειδή είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγριες Μέλισσες – Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Έλεγαν ότι μπήκα στη σειρά επειδή είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου»

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου εισέβαλε στην τρίτη σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύεται την Ζωή Μεγαρίτη. To άρθρο Άγριες Μέλισσες – Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Έλεγαν ότι μπήκα στη σειρά επειδή είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Έλεγαν ότι μπήκα στις «Άγριες Μέλισσες» επειδή είμαι η σύντροφος του Χαρίτου

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μίλησε στην εφημερίδα Real News για το ποιος είναι ο άνδρας της ζωής της και ότι δεν χρησιμοποιεί τη σχέση της για λόγους δημοσιότητας.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μαρκέλλα Γιαννάτου: 'Έλεγαν ότι μπήκα στις Άγριες Μέλισσες επειδή είμαι σύντροφος του σκηνοθέτη'

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου δήλωσε πως έχει ενοχληθεί από σχόλια που αναφέρουν πως πήρε τον ρόλο λόγω του συντρόφου της

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Έλεγαν ότι μπήκα στις Άγριες Μέλισσες επειδή είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου»

«Δουλεύω από το 2005 και είναι χαζό ξαφνικά να χάνω το ονοματεπώνυμό μου και να είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου. Δεν βγήκα χθες από τη σχολή», λέει η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Στην εφημερίδα Real και τη Νίκη Κώτσου παραχώρησε συνέντευξη η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Η τηλεοπτική Ζωή Μεγαρίτη από τις Άγριες Μέλισσες απάντησε για τον σύντροφό […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Γράφτηκε ότι μπήκα στις «Άγριες Μέλισσες» επειδή είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου

Η Ζωή Μεγαρίτη από τις «Άγριες Μέλισσες» αναρωτιέται τι θα λέγονταν αν αντιστρέφονταν οι θέσεις τους με τον σύντροφό της, Λευτέρη Χαρίτο. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η αινιγματική και «αποστασιοποιημένη» από τον σύζυγό της Ζωή Μεγαρίτη, αποτελεί νέα προσθήκη στην δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Αν και χαμηλών τόνων, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, η μητέρα της Κορίνας και του Λευτέρη είναι σαφές ότι δεν ευθυγραμμίζεται με τις απόψεις του συζύγου της και ότι ασφυκτιά στο κλειστό κοινωνικό περιβάλλον του χωριού. Είναι επίσης σαφές ότι έχει βρει διέξοδο σε μια εξωσυζυγική σχέση, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από την κόρη της. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η ηθοποιός που θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Γιαννάτου: "Έχουν γίνει και σχόλια ότι μπήκα στις Άγριες Μέλισσες επειδή είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου"

Η δήλωση της ηθοποιού

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Μαρκέλλα Γιαννάτου για Άγριες Μέλισσες: «Έλεγαν ότι μπήκα στη σειρά επειδή είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου»

Στην εφημερίδα Real και τη Νίκη Κώτσου παραχώρησε συνέντευξη η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου. Η τηλεοπτική «Ζωή Μεγαρίτη» από τις «Άγριες Μέλισσες» απάντησε μεταξύ άλλων για τον σύντροφό της και σκηνοθέτη της σειράς, Λευτέρη Χαρίτο, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε τι είναι αυτό που την ενοχλεί πολύ όταν σχολιάζεται η συμμετοχή της στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1.  Η ηθοποιός είναι ζευγάρι […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε