Άγριες Μέλισσες: Τι θα συμβεί με τον Άλκη και την Ουρανία;

08:06 - 23/10/2021

Στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου έδωσε συνέντευξη ο ηθοποιός Δημήτρης Πλειώνης. Ο τηλεοπτικός Άλκης Σαραντόπουλος από τις […] The post Άγριες Μέλισσες: Τι θα συμβεί με τον Άλκη και την Ουρανία; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Θα δούμε τον Άλκη και την Ουρανία μαζί;

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός Δημήτρης Πλειώνης για τις εξελίξεις στη σειρά

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Τι θα συμβεί με τον Άλκη και την Ουρανία;

«Στις  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ η ιστορία εξελίσσεται με τρόπο που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές». Στο Secret των Παραπολιτικών ΡΙκαι τη Σπυριδούλα Τριάντου έδωσε συνέντευξη ο ηθοποιός Δημήτρης Πλειώνης. Ο τηλεοπτικός Άλκης Σαραντόπουλος από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε πως σύντομα θα συμβεί κάτι σοβαρό ανάμεσα στον ήρωα που υποδύεται και την Ουρανία. «Η Ουρανία μου αρέσει πολύ. […] The post ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Τι θα συμβεί με τον Άλκη και την Ουρανία; appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Άγριες Μέλισσες: Nέα επεισόδια με ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές

Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα

Διαβάστε το στο news.gr

Άγριες Μέλισσες: Το ειδύλλιο ανάμεσα σε Άλκη και Ουρανία ανάβει φωτιές!

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται και το ειδύλλιο ανάμεσα στον Άλκη και την Ουρανία είναι έτοιμο να ανάψει «φωτιές»! Οι Άγριες Μέλισσες έχουν κάνει το μεγάλο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Άγριες Μέλισσες: Το ειδύλλιο ανάμεσα σε Άλκη και Ουρανία ανάβει φωτιές!

Διαβάστε το στο spoilers

Άγριες Μέλισσες: Το ειδύλλιο ανάμεσα σε Άλκη και Ουρανία ανάβει «φωτιές»!

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται και το ειδύλλιο ανάμεσα στον Άλκη και την Ουρανία είναι έτοιμο να ανάψει «φωτιές»! Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»