Απέφυγε τα χειρότερα ο Μανωλάς

19:48 - 22/10/2021

Ελαφριά θλάση στον γλουτιαίο μυ είναι το πόρισμα για τον τραυματισμό του Κώστα Μανωλά. Ο Έλληνας στόπερ αποχώρησε τραυματίας από τη χθεσινή αναμέτρηση (21/10) της Νάπολι κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας, όπου οι «Παρτενοπέι» επικράτησαν με σκορ 3-0, ωστόσο όπως έδειξαν οι εξετάσεις, ο 30χρονος αμυντικός έχει αποφύγει τα χειρότερα. «Ο Μανωλάς, μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απέφυγε τα χειρότερα ο Μανωλάς, γλύτωσε με ελαφριά θλάση

Τα χειρότερα απέφυγε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Νάπολι με τη Λέγκια Βαρσοβίας, με τον 30χρονο αμυντικό να έχει υποστεί ελαφριά θλάση. Ελαφριά θλάση στον γλουτιαίο μυ είναι το πόρισμα για τον τραυματισμό του Κώστα Μανωλά. Ο Έλληνας στόπερ αποχώρησε τραυματίας από τη χθεσινή αναμέτρηση (21/10) της Νάπολι κόντρα […] The post Απέφυγε τα χειρότερα ο Μανωλάς, γλύτωσε με ελαφριά θλάση appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Απέφυγε τα χειρότερα ο Κώστας Μανωλάς

Απέφυγε τα χειρότερα ο Κώστας Μανωλάς 22/10/2021 Τα χειρότερα απέφυγε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Νάπολι με τη Λέγκια Βαρσοβίας, Όπως ανακοίνωσαν οι «παρτενοπέϊ» ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός υπέστη ελαφριά θλάση στον γλουτιαίο μυ.     «Ο Μανωλάς, μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι έχει μία ελαφριά θλάση στον άνω δεξιό γλουτιαίο. Ο αμυντικός έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία αποκατάστασης», ανέφερε η ανακοίνωση της Νάπολι. 

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»