Νίκος Μαστοράκης για Άλεκ Μπάλντουιν: «Υπάρχει υποψία πως αυτή η σφαίρα τοποθετήθηκε επίτηδες σε αυτό το όπλο»

19:38 - 22/10/2021

Σκηνοθέτης και ο ίδιος και με πολλά «χιλιόμετρα» σε γυρίσματα, ο Νίκος Μαστοράκης μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS για το δυστύχημα που έγινε με τον Αλεκ Μπάλντουιν, που σκότωσε κατά λάθος μία γυναίκα με κανονική σφαίρα, από όπλο ταινίας σε πρόβα. «Μίλησα με φίλους και συναδέλφους στο Hollywood και κρίνουν και εκείνοι όπως και εγώ ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Μαστοράκης για Άλεκ Μπάλντουιν: «Υπάρχει υποψία πως αυτή η σφαίρα τοποθετήθηκε επίτηδες σε αυτό το όπλο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαστοράκης για Αλεκ Μπάλντουιν: «Ίσως η σφαίρα τοποθετήθηκε επίτηδες στο όπλο» (vid)

Όπως είπε ο Νίκος Μαστοράκης στην εκπομπή LIVE NEWS στο MEGA: «Μίλησα με φίλους και συναδέλφους στο Hollywood και κρίνουν και εκείνοι όπως και εγώ πολύ ύποπτο το ότι βρέθηκε μια σφαίρα σε ένα όπλο κατά τη διάρκεια πρόβας. Τα άσφαιρα δεν έχουν βλήμα και είναι οπτικά πολύ διαφορετικά από τις κανονικές, έχουν απλώς μία […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαστοράκης για Μπάλντουιν: «Υπάρχει υποψία πως η σφαίρα τοποθετήθηκε επίτηδες στο όπλο»

Σκηνοθέτης και ο ίδιος και με πολλά «χιλιόμετρα» σε γυρίσματα, ο Νίκος Μαστοράκης μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS για το δυστύχημα που έγινε με τον Αλεκ Μπάλντουιν, που σκότωσε κατά λάθος μία γυναίκα με κανονική σφαίρα, από όπλο ταινίας σε πρόβα. «Μίλησα με φίλους και συναδέλφους στο Hollywood και κρίνουν και εκείνοι όπως και εγώ […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας με μικρή άνοδο θερμοκρασίας – Αναλυτική πρόγνωση

Survivor: Eξασφάλισαν ατομική ασυλία ο Μιχάλης και η Ελένη – Τα δάκρυα και οι στρατηγικές

Βαθμολογία στη Euroleague: Η Παρί έπιασε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό – Συγκατοίκηση για Μπαρτσελόνα στην κορυφή

Ο Ντόναλντ Τραμπ «δίνει» το υπουργείο Δικαιοσύνης στον βουλευτή Ματ Γκετς

Τζιμπρίλ Σισέ: Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή στον παλαίμαχο επιθετικό του Παναθηναϊκού

Γη της ελιάς: Οι Βρεττάκοι απειλούνται με οικονομική καταστροφή και πτώχευση