Ανακοίνωση Σάμπυ Μιωνή: Οι καταγγελίες μου είναι απολύτως ακριβείς

16:44 - 22/10/2021

Σε ανακοίνωσή του, ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «οι καταγγελίες που περιέχονται στο πρόσφατο υπόμνημα μου προς την αξιότιμη κυρία ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου είναι φυσικά απολύτως ακριβείς και αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι έπεσα θύμα εκβίασης από μία εγκληματική συμμορία». Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Αυτό που, προφανώς εκ παραδρομής, παρουσιάστηκε ... Περισσότερα To άρθρο Ανακοίνωση Σάμπυ Μιωνή: Οι καταγγελίες μου είναι απολύτως ακριβείς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανακοίνωση Σάμπυ Μιωνή: Οι καταγγελίες μου είναι απολύτως ακριβείς

Lamianow.gr Ανακοίνωση Σάμπυ Μιωνή: Οι καταγγελίες μου είναι απολύτως ακριβείς Σε ανακοίνωσή του, ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «οι καταγγελίες που περιέχονται στο πρόσφατο υπόμνημα μου προς την αξιότιμη κυρία ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου είναι φυσικά απολύτως ακριβείς και αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι έπεσα θύμα εκβίασης από μία εγκληματική συμμορία». Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Αυτό που, προφανώς εκ παραδρομής, παρουσιάστηκε […] Ανακοίνωση Σάμπυ Μιωνή: Οι καταγγελίες μου είναι απολύτως ακριβείς Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Εκτός εαυτού ο Μουρίνιο: Έπιασε από τη μύτη και έριξε αντίπαλο προπονητή

Μίλαν – Ίντερ 1-1: «Ανοικτή» η πρόκριση για τον τελικό στο Κύπελλο Ιταλίας

Ο Ντόναλντ Τραμπ σοκάρει την παγκόσμια οικονομία: «Δασμοί 20% στα προϊόντα από την ΕΕ και 10% από το Ηνωμένο Βασίλειο – 25% στα εισαγόμενα αυτοκίνητα στις ΗΠΑ»

Ντόναλντ Τραμπ: «Δασμοί 25% στα αυτοκίνητα από όλο τον κόσμο, 20% στα προϊόντα από την Ευρωπαική Ένωση και 10% από το Ηνωμένο Βασίλειο»

Αθηνά Οικονομάκου: Η ανάρτηση μετά τη δήλωση του συντρόφου της ότι η «μέλλουσα γυναίκα του» είναι Ελληνίδα

Τι σηματοδοτούν οι δασμοί που ανακοίνωσε ο Τραμπ