Μέμος Μπεγνής: «Λέω τα πράγματα με το όνομα τους και αυτό μου έχει κοστίσει»
16:08 - 22/10/2021
Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και την δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντσου μίλησε για όλα ο Μέμος Μπεγνής το μεσημέρι της Παρασκευής […]
The post Μέμος Μπεγνής: «Λέω τα πράγματα με το όνομα τους και αυτό μου έχει κοστίσει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μέμος Μπεγνής: «Λέω τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό δεν αρέσει, μου έχει κοστίσει»
Η απόφασή του να γίνει vegan και το μεγάλο «όχι» στον πατέρα του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜέμος Μπεγνής: «Λέω τα πράγματα με το όνομα τους και αυτό μου έχει κοστίσει» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Μπεγνής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ειλικρίνεια που πολλές φορές του έχει στοιχίσει επαγγελματικά, την επιλογή να γίνει vegan ενώ αποκάλυψε και το μεγάλο «όχι» που είπε στον πατέρα του. Πιο συγκεκριμένα, ο Μέμος Μπέγνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν πάντα πολύ αντιδραστικό παιδί, όπως και τώρα. Στη ζωή μας βέβαια κάνουμε συμβιβασμός, δεν μπορούμε να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜέμος Μπεγνής: Λέω τα πράγματα με το όνομα τους και αυτό μου έχει κοστίσει
https://www.spoilers.gr/memos-mpegnis-leo-ta-pragmata-me-to-onoma-toys-kai-ayto-moy-echei-kostisei/ Μέμος Μπεγνής: «Λέω τα πράγματα με το όνομα τους και αυτό μου έχει κοστίσει» Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε για όλα ο Μέμος...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μέμος Μπεγνής: Λέω τα πράγματα με το όνομα τους και αυτό μου έχει κοστίσει
Διαβάστε το στο spoilersΜέμος Μπεγνής: "Λέω τα πράγματα με το όνομα τους και αυτό μου έχει κοστίσει"
"Οι περισσότεροι ζουν ζωές που δεν είναι δικές τους"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr