Πέγκυ Τρικαλιώτη: Ο γιατρός μου είπε «δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις παιδί, άρχισα να τρέχω και να κλαίω»

13:20 - 22/10/2021

Τη στιγμή που της είπε ο γιατρός ότι το κεφάλαιο μητρότητα δεν θα άνοιγε ποτέ στη ζωή της περιέγραψε στην εκπομπή στην εκπομπή «Μαμα-δες» η Πέγκυ Τρικαλιώτη. «Αυτό που έγινε με την Φραντζέσκα ήταν ένα θαύμα. Ήταν να μην έρθει, έσκιζαν τα ιμάτια τους όλοι οι γιατροί στους οποίους είχα πάει. Μου έλεγαν όλοι ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κάνω ποτέ παιδί» είπε. «Την ώρα που μου το έλεγε αυτό ο γιατρός ήμουν στο αυτοκίνητο μαζί με τον σύντροφο μου. Με πήρε να μου πει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχα κάνει, μου είπε “για σένα έχει τελειώσει, Πέγκυ μου, αυτό οριστικά”. Σχεδόν δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε στο τηλέφωνο. Μου απέκλεισε όλα τα ενδεχόμενα και μου είπε πως δε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Ο γιατρός μου είχε αποκλείσει όλα τα ενδεχόμενα να γίνω μητέρα, η κόρη μου είναι θαύμα»

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να αποκτήσει παιδί μίλησε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Γλυφάδα: Στα δίχτυα της αστυνομίας 40χρονος διαρρήκτης – Εξιχνιάστηκαν 22 κλοπές οχημάτων

Καταδίωξη στην Αγία Παρασκευή: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε 21χρονο για κλοπή κινητών

Θυελλώδεις άνεμοι αναποδογύρισαν σκάφη στην Φθιώτιδα

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων, 24/11/2024

Πάνω από 1 τόνος ναρκωτικών καταστράφηκε μέσω καύσης – Δείτε βίντεο

Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή σε θαλάσσια περιοχή της παραλίας Κρυονερίου Ροδόπης