Ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος δίνει μάχη με τον καρκίνο: "Δεν φοβάμαι, είμαι Επικούρειος"

13:06 - 22/10/2021

Στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο στο πάγκρεας αναφέρθηκε ο διευθυντής του Πλανηταρίου Διονύσης Σιμόπουλος.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Σιμόπουλος: Η μάχη του αστροφυσικού με τον καρκίνο – «εγώ είμαι Επικούρειος»

Την μάχη που δίνει με τον καρκίνο έκανε γνωστή ο διάσημος αστροφυσικός και επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, Διονύσης Σιμόπουλος. Ο κ. Σιμόπουλος μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και σε μια δίωρη κατάθεση ψυχή τόνισε χαρακτηριστικά πως «εγώ είμαι Επικούρειος. Ο Επίκουρος έλεγε ότι ο θάνατος είναι εκεί που βρίσκεται. Όσο είναι μακριά ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Σιμόπουλος: Η μάχη του αστροφυσικού με τον καρκίνο – «εγώ είμαι Επικούρειος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Δημήτρης Σιμόπουλος: Η μάχη του αστροφυσικού με τον καρκίνο – «Εγώ είμαι Επικούρειος»

Σιμόπουλος για τη μάχη του με τον καρκίνο – «Μου είπαν αν δεν κάνω τίποτα θα ζήσω 6 μήνες, έχουν…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Διονύσης Σιμόπουλος εξομολογείται: Στη μάχη μου με τον καρκίνο είμαι Επικούρειος

«Εγώ είμαι Επικούρειος. Ο Επίκουρος έλεγε ότι ο θάνατος είναι

Διαβάστε το στο hellasjournal.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις