Αλέξανδρος Αντωνόπουλος – «Πιαστήκαμε στα χεριά με τον παππού μου τον Αλέξη Μινωτή στο Ηρώδειο, του έκανα μήνυση»

12:50 - 22/10/2021

Ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης συνάντησε τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του ‘’Πάμε Δανάη για τη ζωή του, τη γνωριμία του με τη Μαρία Κάλλας, τη γιαγιά του Κατίνα Παξινού και τον Αλέξη Μινωτή

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Είχα κάνει δύο φορές μήνυση στον παππού μου, είχαμε πιαστεί στα χέρια»

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού, και τον παππού του, Αλέξη Μινωτή

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Πιαστήκαμε στα χεριά με τον παππού μου στο Ηρώδειο»

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη για όλα. Η γιαγιά του Κατίνα Παξινού, η συνάντησή του […] The post Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Πιαστήκαμε στα χεριά με τον παππού μου στο Ηρώδειο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Ήθελα πάντα να κάνω κάτι που ο Μινωτής δεν ενέκρινε!

https://www.spoilers.gr/alexandros-antonopoylos-ithela-panta-na-kano-kati-poy-o-minotis-den-enekrine/ Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ήθελα πάντα να κάνω κάτι που ο Μινωτής δεν ενέκρινε!» Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για τη σχέση του... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Ήθελα πάντα να κάνω κάτι που ο Μινωτής δεν ενέκρινε!

Διαβάστε το στο spoilers

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: "Πιαστήκαμε στα χεριά με τον παππού μου στο Ηρώδειο"

"Τον μήνυσα δυο φορές"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Κίλιαν Μέρφι: Ο οσκαρικός ηθοποιός αγόρασε μαζί με τη σύζυγό του τον κινηματογράφο των παιδικών του χρόνων

Όλαφ Σολτς: Πήρε ομόφωνα το χρίσμα για υποψήφιος καγκελάριος από το προεδρείο του SPD

Καφές: Επιτακτική η ανάγκη κατάργησης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης – Τι αναφέρει η ΕΕΚ

Η επέτειος της Ανδρομέδας: Ένας αιώνας από τότε που συνειδητοποιήσαμε πόσο μεγάλο είναι το Σύμπαν

ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα Παππά σε όσους έφυγαν από την ΚΟ – «Υπέγραψαν μια διακήρυξη που λέει άλλα αντ’ άλλων»

Αίγυπτος: Δεκάδες αγνοούμενοι από την βύθιση τουριστικού σκάφους στην Ερυθρά Θάλασσα